2777
2789
عنوان

قهر وخوابیدن تو ماشین

2607 بازدید | 34 پست

من یه شوهر بی چشم ورو وعوضی وبه دردنخوری دارم که فقط شبانه روز زجرم میده ،ازدواج دوممه دوقلو دارم،دیشب هرچی از دهنش دراومد بهم گفت وخیلی کتکم زد مادرم مریضه بیماری خاص داره میخام نرم خونش ناراحتش کنم ،واسش خوب نیست بنظرتون میتونم با دوتابچه تو ماشین تو خیابون بخوابم ،از بس نرفتم قهرخیلی پررو شده لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که با بچه نمیشه. برو خونه مادرت ولی مگو اومدی قهر بگو رفته شهرستان یک هفته حالا نمی‌دونم ازون ...

میفهمه مامانم ،مادرم حالش اصلا خوب نیست نمیخام غصه بخوره

خیلی کتکم زد همش میگه صاحب نداری وفلانی مادرم مریضه برادر وپدرمم فوت شدن نمیدونم چیکار کنم

چه پست فطرت. اینجور آدمهای ظالم که از بی کس زنشون سواستفاده میکنن به مرگ مفاجات میمیرم بدون اینکه وقت حلالیت داشته باشن. برو مهریه تو بزار اجرا