2777
2789
عنوان

خانما مذهبی بیاین ی لحظه

91 بازدید | 6 پست

این تعبیر خواب بر اساس قرانه یعنی چی

تو هرسایتی ی جوری نوشتتش ولی بیشترش اینه

تعبیر آن در سوره «یوسف» آیه: «أَرْسِلْهُ مَعَنَا غَدًا یَرْتَعْ وَیَلْعَبْ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ…وَ أنتم عَنهُ غَافِلونَ» چنین است که عزیزی مثل فرزند و مثل آن از خواب بیننده دور افتد و عاقبت آن دور افتاده به خیر باشد و خواب بیننده را از آن ناراحتی به هم رسد و عاقبت او بسیار خوب است.

باز این

نشان دهنده این است که فردی مهربان و محافظت کننده مثل یک پدر، از او دور می‌شود. عاقبت این دوری از نفع برخی خواهد بود و به خواب بیننده ناراحتی و نگرانی خواهد رساند. اما در نهایت، مصیبت خواب بیننده به خوبی پایان خواهد یافت و او به طرزی موفق خواهد بود.

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

سوره یوسف آیه دوازدهم از صاحب خواب عزیزی دور افتاده که شخص دور افتاده نیز نتیجه خوبی دارد و عاقبت به هم رسند و این نیکو خواهد بود

این که دیگه مذهبی غیر مذهبی نمیخواد 

میگه یه عزیزی ازت دور میشه که خیلی ناراحت و غمگینت میکنه برات سخت میشه ولی این دوری بع نفعش هست پایان خوشی داره 

و گلم همه خواب هل تعبیر نمیشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که دیگه مذهبی غیر مذهبی نمیخواد میگه یه عزیزی ازت دور میشه که خیلی ناراحت و غمگینت میکنه برات سخ ...

یعنی ممکنه عشق باشه و با داشکستگی ازهم حدابشن؟بنظرت میتونه اینجوری باشه یا ن

یعنی ممکنه عشق باشه و با داشکستگی ازهم حدابشن؟بنظرت میتونه اینجوری باشه یا ن

بله طبق نوشته میتونه باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله طبق نوشته میتونه باشه

هرجا ی چیزی نوشته☹️

ولی خود خوابم تعبیر دیگه ای داره

این تعبیر اون روز ماه قمری هست نمیدونم اونو درنظر بگیرم یا اینو

هرجا ی چیزی نوشته☹️ولی خود خوابم تعبیر دیگه ای دارهاین تعبیر اون روز ماه قمری هست نمیدونم اونو درنظر ...

هیچ کدوم بگو انشاالله خیره