2777
2789
😂😂😂اخه ب اسم دخترم میاد ایدین اسمش آیلین

اتفاقا وقتی خیلی شبیه هم هست ممکنه وقتی صداشون می کنی اشتباه بشنون 

اما بازهم بهش بگو مامان نظرت مهمه اگربازهم دوست داری آیدین بزاریم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم نامدار باشه😍 من ی چن سری گفتم اسمتون خیلی شبیه همه آیهان قشنگترها بیچاره راضی شد الان آیهان ص ...

خوب اگه آیهان صداش بزنه پس راضی شده ولی دختر من هیچ جوره کوتاه نیومد و حتی چند بار گریه کرد که دیگه باباش کوتاه اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا هیچ علائمی نداشتن سراین بیشتر شبیه دختربود حتی تستها....چطور چهارده پانزده هفته تقریبا مشخ ...

آها،مرسی

الان داخل 15هفته ام یعنی 14هفته و 2روز.اخرین سونو 13هفته و 2روز رفتم.اول با اطمینان گفت دختره بعد گفت نه یه چیزی میبینم مطمئن نیستم.خلاصه نهایتا ننوشت گفت واسه انومالی اومدی قطعی میگم.

نظرت در مورد هاکان چیه؟

آها،مرسیالان داخل 15هفته ام یعنی 14هفته و 2روز.اخرین سونو 13هفته و 2روز رفتم.اول با اطمینان گفت دختر ...

مال منو یازده هفته وشش روز گفت دختره اما قطعی نیست 

پانزده هفته گفت پسره وپسر شد 

اگر ترک هستین بذارین. اسم ترکیه.

من حس می کنم برای پسر کمی لوسه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آها،مرسیالان داخل 15هفته ام یعنی 14هفته و 2روز.اخرین سونو 13هفته و 2روز رفتم.اول با اطمینان گفت دختر ...

سیزده هفته هم ممکنه دقیق تشخیص ندهند انشاءالله اگر انومالی بری دقیق بهت میگن 

انشاءالله سالم وصالح باشه بچه هرچه باشه عزیزه

خودت باید دوست داشته باشی به من حس خوبی نمیده ....

خیلی فراگیر شده ،اکثرا آیهان میزارن

یه مدت کارن بود

برای دخترا ماهلین

الانم ایهان

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜