الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه باعث اینکه بچه بیارم دخترمه یسره گریه میکرد میگف تنهام
منم باردارم و دخترم اسم نلین رو برای خواهرش انتخاب کرد ولی شوهرم راضی نبود با شوهرم صحبت کردم که ما بچه رو به خاطر اون آورديم نه خودمون پس به انتخابش احترام بذاریم و نذاریم یه عمر تو دلش بمونه اولا شوهرم هی سعی میکرد با زبون راضیش کنه ولی دیگه کوتاه اومد
ن من عذاب وجدان دارم ..اسمخودش آیلینِ ایدین خیلی بهش میاد ولی خودم آیهان دوس دارم
عزیزم هر طور فکر میکنی درسته انجام بده.شاید چون سر بچه اولم اسمی که خودم واقعا دوست داشتم نشد برای دومی اینکارو کردم که دیگه تو دلم نمونه بعدا هی بگم کاش اسمی که خودم دوست داشتم باشه بخاطر بقیه اسمی انتخاب کردم که همه بگن خوبه ولی به دل خودم ننشست حتی الان هم میگم کاش اسمش رو چیز دیگری میذاشتم.ولی دومی رو خیلی قاطع اسمی که خودم میخواستم رو گذاشتم.مادرشوهرم اسم پیشنهاد میداد دیگه عصبی شدم ،زحمتش با من بود کلا بعد ایشون پیشنهاد اسم میداد.
آیهان قشنگه.یه کم فراوانیش توی سالهای اخیر زیاد شده .هاکان چطوره؟استارتر علائم بارداری پسر چیه؟هفته ...
عزیزم بارداری پسر ،من اصلا تهوع نداشتم میل به خوردن شیرینی داشتم، وزنم زیاد نشد کسی متوجه نمیشدتا۵ماهگی،صورتم صاف وقشنگ بودم،کلا برام سبک بود بارداری،شکمم تیز بود به سمت جلو پهلونداشتم.گفتم شایدکمکت کرده باشم😁🌺
آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙