2777
2789
عنوان

چ دعائی هست برای سلامتی رفع بلا

85 بازدید | 9 پست

خانواده من خیلی زود نظر میشن 

دعایی یا آیه ای هست ب جز چهار قل ک نظر و بلا رفع بشه؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

وای ب منم بگین فامیلمون چشش خیلی بده منی ک اعتقاد نداشتم ب این چیزا الان دنبال اینم دیگ نیاد خونمون 

هر وقت میاد هممون ی چیزیمون میشه حتی ظرفی ک گف خوشگله بی دلیل شکست🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ب منم بگین فامیلمون چشش خیلی بده منی ک اعتقاد نداشتم ب این چیزا الان دنبال اینم دیگ نیاد خونمون ...

خدا کنه یکی بلد باشه بگه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خدا کنه یکی بلد باشه بگه

گفتن لایک کن 🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

وای ب منم بگین فامیلمون چشش خیلی بده منی ک اعتقاد نداشتم ب این چیزا الان دنبال اینم دیگ نیاد خونمون ...

ی نفر از میز شیشه ای تعریف کرد  نو خریداری شده بعد ۵ دقیقه خود ب خود ترکید و باز شد

خود طرف حسابی ترسیدع بود و فهمید چشماش چشم نیستن رعدوبرقن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ی نفر از میز شیشه ای تعریف کرد نو خریداری شده بعد ۵ دقیقه خود ب خود ترکید و باز شدخود طرف حسابی ترس ...

وای بخدا مام اومد خونمون جهیزیه هامو نگا کرد برگشت گف این شیرینی خوریه چه شیکه 

ی ساعت بعد بی دلیل شکست