2777
2789
عنوان

امشب دیگه آخرین شبمه تو خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 109 پست

کاش مادر من بچگی ما رو رها میکرد و میرفت کاش خانوادش پشتش بودن حداقل الان سالم بود همه میگن نرو ولی نمیدونن یه زن بخاطر بچه چه فشارای روحی رو تحمل میکنه بچه بزرگ میشه ولی دل و روح مادر دیگه درست نمیشه و مثل مادر من به هزار درد مبتلا میشه من راضی بودم مادرم طلاق بگیره و از زندگیش لذت ببره نه که پاسوز ما بشه

تو که اینهمه سوختی ۸ سال تحمل کردی کاش بتونی یخورده دیگم بخاطر بچه هات تحمل کنی و بعد بری خیلی کوچیکن واقعا گناه دارن ، امیدوارم خدا خودش کمکت کنه عزیزم واقعا بدترین و سخت ترین شرایط رو داری تجربه میکنی  ، توکلت  ب خدا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بچه هات گناه دارن،احساس نداری تو،عشق مادری چی میشه،پدرشون به فکرعیاشی خودشه،بعد تو هرکس وناکسی میزنتشون،بی شخصیتشون میکنه،تحقیرشون میکنه،سخته میدونم،ولی بخاطر اوناتحمل کن،گناه دارن،یه کار بسته بندی درمنزل از دیوار پیداکن،هم پیش بچه هات باش،هم پول دربیار،بعدها خاستی بری اونارم ببر،

این شوهرمم بدتره یه بار حامله بودم قهر کردم رفتم خونه بابام کتکم زد داداشم

خب پس ببین مردا رو شناختی دیگه 

بشین سر خونه زندگیت صبر کن ببین چی میشه .زنه رو که با شوهرته میشناسی ؟

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

این شوهرمم بدتره یه بار حامله بودم قهر کردم رفتم خونه بابام کتکم زد داداشم

عزیززمم❤️‍🩹 نرو خونه پدرت .. با همسرت حرف بزن بحث نه حرف .. شاید راضی شد اون بره از خونه شما ها اواره نشین..من فقد بفکر بچه ها هستم خودمم درحال جدایی ام اما بچه هامو یک دقیقه تنها نمیزارم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اول فروردین پاشد با دوستاش رفت خوشگزرونی،منودهیجا نبرد،بابام اینا بردنم خونشون،از اونجا دوسه قدم اون ...

بابات چیزی نگفت؟!!!

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اول فروردین پاشد با دوستاش رفت خوشگزرونی،منودهیجا نبرد،بابام اینا بردنم خونشون،از اونجا دوسه قدم اون ...

نرو میری برمیگردی هیچیم تغییر نمیکنه پس نرو تصور میکنم پسرم التماسم کنه نرم ....وای بچه‌بزرگترت داغون میشه بعد از مدتی ب نبودت عادت میکنه بعد میفهمی چکار کردی باهاش ..خدا لعنت مردا کنه فایده نداره تاخودشون نخوان عوض نمیشن بمون پیش بچه هات که ازوجودتن باهمسرتم سکوت مطلق باش چنماه