دلگیره؟یا من دلم گرفته چرا دلیلشو نمیدونم ولی حالم بده حس بدی دارم ب همه چیز از همه چی میترسم از گذر عمر ،اتفاقات ،میخوام مثبت فکر کنم ولی نمیشه ،،دیر از خواب پاشدن میشه دلیلش ؟؟اخه نمیتونم صبح زود...پسر کوچیکم ۱سال و نیمشه هر ۱،۲ ساعت نق میزنه تو خواب الکی ،،بیدارم میکنه شیر میخوره حالم بده ک نمیتونم یکسره بخوابم مخصوصا از۵صبح انگار گشنش میشه هر۱ساعت بیدارم میکنه🤕😭😭
منم فکر میکنم اگر بخودم سخت بگیرم درست میشه ،میدونی خوشی و بخور بخواب ب من نیومده تو زندگی ب من القا شده هروقت بیخیال بشم ی اتفاق بد میفته ،،باید تو سختی وتلاش باشم بخدا ،هیچ دوره زندگیم ریلکس و خونسرد نبودم من بدبخت🥺😢😥سختی ینی صبحها هرچقدم خوابم بیاد پاشم دیر نشه استرس بگیرم ۲تابچه دارم زندگی شوخی نیس ولی خیلیا بیخیالن بی برنامه ن هیچیشونم نمیشه
عزیزم شاید افسردگی پس اززایمان گرفتین؟منم همش تو خونه ام فقط یه روز درمیون مجبوری یه جایی میرم جای و ...
اره افسردگی دارم همش تنهام هیچ دوستی ندارم ،جایی ندارم برم همش باید ب شوهرم رو بندازم منو با ماشین ببر بیرون ،با دوتا بچه چجوری برم بازار تازه دوره باید اتوبوس یا تاکسی سوارشی ،خودمم سخت پسندم باهر اخلاقی سازش ندارم جاییم نیس برم دوست پیدا کنم ،همش تو خونه با پسرها درگیرم بشدت شلوغن کوچیکه هم نق نقو میچسبه ب سینم حالم بده از زندگیم