2777
2789
عنوان

هوای بهاری دلگیره

72 بازدید | 11 پست

دلگیره؟یا من دلم گرفته چرا دلیلشو نمیدونم ولی حالم بده حس بدی دارم ب همه چیز از همه چی میترسم از گذر عمر ،اتفاقات ،میخوام مثبت فکر کنم ولی نمیشه ،،دیر از خواب پاشدن میشه دلیلش ؟؟اخه نمیتونم صبح زود...پسر کوچیکم ۱سال و نیمشه هر ۱،۲ ساعت نق میزنه تو خواب الکی ،،بیدارم میکنه شیر میخوره حالم بده ک نمیتونم یکسره بخوابم مخصوصا از۵صبح انگار گشنش میشه هر۱ساعت بیدارم میکنه🤕😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تینطوریم واشوره دارم حالم خوب نیست اصلا

منم  فکر میکنم اگر بخودم سخت بگیرم درست میشه ،میدونی خوشی و بخور بخواب ب من نیومده تو زندگی ب من القا شده هروقت بیخیال بشم ی اتفاق بد میفته ،،باید تو سختی وتلاش باشم بخدا ،هیچ دوره زندگیم ریلکس و خونسرد نبودم من بدبخت🥺😢😥سختی ینی صبحها هرچقدم خوابم بیاد پاشم دیر نشه استرس بگیرم ۲تابچه دارم زندگی شوخی نیس ولی خیلیا بیخیالن بی برنامه ن هیچیشونم نمیشه

منم فکر میکنم اگر بخودم سخت بگیرم درست میشه ،میدونی خوشی و بخور بخواب ب من نیومده تو زندگی ب من الق ...

من یاد ندارم ارامش داشته باشم وخوش باشم همش زندگیم پرررررررراز استرسای وحشتناک بوده

من یاد ندارم ارامش داشته باشم وخوش باشم همش زندگیم پرررررررراز استرسای وحشتناک بوده

منم همینطور فقط وقتی باردار بودم اروم بودم اونم بخاطر هورمون های شوهرم 😁الانم شیردهی اخراشه بچم ۱سال و نیمشه همینه ک اون حالات همیشگی داره میاد سراغم هورمون ها تموم شدن ...ینی همش بارداربشم بچه شیر بدم😭😫😩خییلی سخته بچه داری من داغون شدم دوتا پسردارم. همش فکر میکنم بقیه منتظرن من برم سمتشون من بهشون خوبی کنم بخدا ک همینه تا یکم سرسنگین میشم همین حسای منفی میاد سراغم ..مثلا کسیو شام نهار صدا کنم درصورتیک اون نکرده زحمت نداده بخودش،ولی پسرام شیطونن نمیذارن ک...کلا دلم بدجور گرفته همش دوس دارم جلوتر ازهمه بمیرم😭😭

منم همینطور فقط وقتی باردار بودم اروم بودم اونم بخاطر هورمون های شوهرم 😁الانم شیردهی اخراشه بچم ۱سا ...

عزیزم شاید افسردگی پس اززایمان گرفتین؟منم همش تو خونه ام فقط یه روز درمیون مجبوری یه جایی میرم جای وندارم برم دلم خیلی گرفته 

عزیزم شاید افسردگی پس اززایمان گرفتین؟منم همش تو خونه ام فقط یه روز درمیون مجبوری یه جایی میرم جای و ...

اره افسردگی دارم همش تنهام هیچ دوستی ندارم ،جایی ندارم برم همش باید ب شوهرم رو بندازم منو با ماشین ببر بیرون ،با دوتا بچه چجوری برم بازار تازه دوره باید اتوبوس یا تاکسی سوارشی ،خودمم سخت پسندم باهر اخلاقی سازش ندارم جاییم نیس برم دوست پیدا کنم ،همش تو خونه با پسرها درگیرم بشدت شلوغن کوچیکه هم نق نقو میچسبه ب سینم حالم بده از زندگیم 

اره افسردگی دارم همش تنهام هیچ دوستی ندارم ،جایی ندارم برم همش باید ب شوهرم رو بندازم منو با ماشین ب ...

دقیقاااااا منم ما ماشینم نداریم همش تو خونه ام هیچ جا نمیرم فقط یه جا میرم اونجام بدتر افسردم میکنه شدید خیلی خیای تنهام 

دقیقاااااا منم ما ماشینم نداریم همش تو خونه ام هیچ جا نمیرم فقط یه جا میرم اونجام بدتر افسردم میکنه ...

میشه بگی کجا میری ک افسرده میشی؟تلاش کردن سخته اونم بااین گرونی ادم امید نداره چقدر کار کنه پول ماشین دربیاد،،،بچه داری؟منم دوس داشتم خودم ماشین داشتم هرجا میخواستم میرفتم