2777
2789
عنوان

فامیل مون پیام داده اینو گفته😐

739 بازدید | 48 پست

من سال اولمه که پشت کنکورم، قبول شدم رشته شو دوس نداشتم. نرفتم دانشگاه،پشت کنکوری هم به حساب نمیومدم چون درس نمیخوندم گفتم ولش عقب که نمیمونم.مدرسه رو با امتحان ارتقایی جلوتر از همسن و سالام تموم کردم،حالا ی امسال به خودم زمان میدم راه زندگی رو پیدا کنم اصن ببینم با خودم چند چندم چی میخوام.چون از طرف مامانم هم فشاری نبود واسه دانشگاه رفتن میگف امسال استراحت کن(میدونس سال کنکورم خیلی سخت گذشته‌و..)سال بعد ازادبرو،من ک قصدم آزاد نیست.حالا بگذریم!ما ی فامیل حدودا درجه دو داریم که به عمر سرم اینو ندیدم یک شهر دیگست کلا،ولی مامان باباش شهر ما ان و میان خونه مون تند تند،و مامان این طرف،هر بار میاد خونمون میپرسه چیشد دانشگاه چی شد رفتی(شاید ماهی دوبار اینو بپرسه!خیلی عیر طبیعی) و سنشم یکم بالاست میذارم پای سنش بی احترامی نمیکنم قشنگ توضیح میدم،اما با دخترش حتی تلفنی و چت هم باهم حرف نزده بودیم صرفا پیج هم رو تو ایسنتا داشتیم!(واسه داداشش اینا خواسنگارم بودن در حد حرف فقط که از همون اول مخالفت شدیددد کردیم ما.واسه پسر ۳۰ سالش دختر ۱۷ ساله خواستگاری میکنه اخه..)دیشب ساعت ۲ شب خود دختره که شهرمون نیست پیام داده سلام فلانی خانوم چطوری،گفتم ممنون شما خوبید. همین. بعد گفت چیشد تونستی دانشگاه شرکت کنی؟پشماااام ریخت!بیشتز ازین یجوری شدم که گفت تونستی؟نمیخوام بگم به تو چه و بد جواب بدم نمیخوامم بهش توضیح بدم که چیشده چون واقعا بد و یهویی پرسید و بهش ربطی ام نداشت. من اونو اصن ندیدم اسم کوچیکش هم نمیدونم!چجوری سرسنگین جواب بدم که بدونه بهش ربطی نداره،مثلا بگم ایشالا به وقتش... یجوری که بهش نگم پشت موندم.

ببخشید پر حرفی کردم،پیامشو دو روز سین نکردم از آخر گفتم جواب بدم زشته ایده ای نداشتم گفتم ببینم شما چی میگین.‌کلا حس خوبی نگرفتم ازش وگرنه درگیر یه سوال و جرف نمیشم واقعا

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

جقدر پیگیرن اینا 😐

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا جواب نده بگو حالت خوبه چ خبر من اصلا ندیدمت چجوری منو میشناسی فلام 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

جقدر پیگیرن اینا 😐

من در حد بقیه حساس نیستم رو پرسیدن کنکور و...یکی اینکه مامانش تند تند میپرسه حرصم گرفت. آخه مگه هر ماه کنکور میدم که هی منو میبینی می‌پرسید چیشد؟بدا بعد کنکور بپرس دیگه.. بعد اینکه این یهویی پیام داد اینو گفت یجوری شدم.. حتی اگه دد جریان بود باید اول عادی تر میگفت دانشگاه میری؟نه که بگه تونستی شرکت کنی؟حس کردم مامانه میره راجب من میگه بهش🤦‍♀️

واااای سوالشو چه مسخره پرسیدهانگار اصلا خبر نداره چجوری وارد دانشگاه میشن😂

تونستی دانشگاه شرکت کنی😐😂

من باشم مینویسم سالای اخر مدرسه سنگین بود یه سال رو استراحت میکنم نمیخونم. انشالله سالای بعد.

به نظرم سین بزن ولی جواب نده

میخواستم همین کارو کنم خیلی خوب متوجه میشه ولی حس کردم خیلی بی احترامیه چون دفعه اولیه که حرف میزنیم

من در حد بقیه حساس نیستم رو پرسیدن کنکور و...یکی اینکه مامانش تند تند میپرسه حرصم گرفت. آخه مگه هر م ...

اره دقیقا فکر کنم چرت و پرت میگن

ولشون کن 

پیامشو جواب نده

بهش رو بدی میخواد تا فی ها خالدون تو بکشه بیرون و همش ازت سوال میپرسه اعصابتو خراب میکنه

بذار همین اول کاری حساب کار بیاد دستش

کاشکی پیامشو اصلا سین هم نمیزدی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

اصلا جواب نده بگو حالت خوبه چ خبر من اصلا ندیدمت چجوری منو میشناسی فلام

😂آره خوبه،مثلا اینجوری بگم،مگه قرار بود نتونم؟

من در حد بقیه حساس نیستم رو پرسیدن کنکور و...یکی اینکه مامانش تند تند میپرسه حرصم گرفت. آخه مگه هر م ...

حس میکنم برا پسرشون هنوز بیخیالت نشدن😂 میخوان باز مطرح کنن، میخوان ببین که رفتی دانشگاه یا نه