2777
2789
عنوان

فامیل مون پیام داده اینو گفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 48 پست
نگو قرار بود نتونم ضایع اس بگو چطور مگه؟

😂😂

این استکیر چطوره🤔

بعد بگم حال شماچطوره.. یا شما در چه حالین

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

😂😂😂نه نشدن ولی جدی ام نیست.. هر چند وقت بعد مامانه میگه ایشالا به خوشی باشه ایشالله به جشن و شادی ...

ای بابااااا😂 مامانت به خاطر فامیل بودن احترام میذاره اونم متوجه نمیشه پررو شده

دیگه شما نظرتونو گفتین اونم که سنش خیلی بالاس، بذار الکی تو خیال خودش خوش باشه🥴😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا جواب نده بزار همونجوری سین نخورده بمونه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ببین اصلاااا توضیح نده و حتی ایشالا به وقتش هم نگو

فقط سلام و احوالپرسبش رو جواب بده و یه طوری رفتار کن که امکار اون قسنت پیامش که مربوط به دانشگاهه رو ندیدی

قشنگگگ بسوزه

اَی بدم میاد از این ادما

متاسفانه این سوالات رو زیاد میپرسن ولی وقتی میدونن طرف دوست نداره جواب بده که نباید پیگیری کرد من بابای خودم هم وقتی برادرزاده هاش کنکور دادن زنگ زد از عموهام پرسید اونم تایمی که میدونست خونه نیستن که یک موقع اگر قبول نشدن یا رشتشون رو دوست نداشتن اذیت نشن 

متاسفانه این سوالات رو زیاد میپرسن ولی وقتی میدونن طرف دوست نداره جواب بده که نباید پیگیری کرد من با ...

فرق میکنه. مام یه فامیل داشتیم که یه دختر خیلی درس خونی داشتن و مام رابطه خوبی باهاشون داشتیم از ته دل برامون مهم بود که قبول بشه واسه همین بعد کنکور زنگ زدیم پرسیدیم و از خبر فیولیش خیلی خوشحال شدیم

ولی اینا با ما اینطوری نیستن نا تنی ان اصلا ناراحت شاید اما خوشحال اصلا نمیشن

ببین اصلاااا توضیح نده و حتی ایشالا به وقتش هم نگوفقط سلام و احوالپرسبش رو جواب بده و یه طوری رفتار ...

خیلی کار بجاییه. اما مشکل اینجاست پیام شو حدافرستد گفت سلام خوبی. گفتم ممنون شما خوبین بعد گفت در چه حالی گفتم خداروشکر. بعد گفت تونستی بری دانشگاه؟