2777
2789
عنوان

چند روزه کلیه هام درد میکنه

50 بازدید | 7 پست

چند ماه پیش قندم لب مرز بود

بعد اون اصلا پرهیز نداشتم

برعکس چند کیلو هم اضافه کردم

حالا نگرانم قند زده باشه کلیه هام

چند روزه هرازگاهی تیر می کشه کلیه هام

نقش عمیق ک می کشم درد میکنن

فعلا هم هزینه دکتر رفتن ندارم

ممکنه عفونت باشه؟

چون من از بس وسواس دارم همش در حال شستن و لباسام همش مرطوبه

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلیه هاتوگرم نگه دارباچیزی گرم بپوشون پوست هندوانه روبپزآبشوبخور

باشه عزیزم

ینی بنظرت عفونته

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

یه چند روز با چادر یا شال ببند فقط موقع خواب باز کن خدب میشی....احتمالا سرما خورده کلیه ها

اانشالله ک چیز خطرناکی نباشه

مرسی گلم

باشه عزیزمینی بنظرت عفونته

عزیزم اول یه تست قند بگیر تومرکز بهداشت هم انجام میدن.  دوم این مقدار مساوی از گردو و زنیان و با هم پودر کن شبی فکر کنم یک ق غ خوری قورت بده پشتش هم اب ولرم برای کلیه عالیییه