2777
2789
عنوان

وام ازدواج

1048 بازدید | 23 پست

دوستان کسی میدونه بعد عید از چ ماهی بانکا شروع ب پرداخت وام میکنن الان هشت ماهه تو نوبتیم سه ماهه56نفر جلومه اصلا تکون نمیخوره عروسیم مونده اگ کسی میدونه از چ ماهی شروع ب پرداخت میکنه لطفاً راهنمایی کنه اصلا شرایط روحی خوبی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما گفتن از برج دو

نمیدونم چکار کنم همسرم ۱۷ساله ب پای من نشست الان ی ساله عقدیم خانوادم خیلی سخت میگیرن حتی نمیشه راحت کنار هم بشینیم کلافه شدم خسته شدم هم من هم همسرم افسردگی گرفتیم عروسیمون ب همین وام بنده

نمیدونم چکار کنم همسرم ۱۷ساله ب پای من نشست الان ی ساله عقدیم خانوادم خیلی سخت میگیرن حتی نمیشه راحت ...

ما رسم داریم نباید زیاد عقد بمونیم و ما پول عروسی نداریم خانوادم هم میگن نمیشه بدون مراسمی ماهم خیلی خجالتی بودیم و نگاها به ما بود اما مدتیه حرفارو نهادیم پشت سر مهم خدا که راضیه گاهی باهم خلوت میکنیم کاریم نمیکنیم فقط حرف میزنیم فیلم میبینیم 

ما رسم داریم نباید زیاد عقد بمونیم و ما پول عروسی نداریم خانوادم هم میگن نمیشه بدون مراسمی ماهم خیلی ...

ما بقیه وسایلا عروسیمون کامله فقط چون این شهر ما رسم دارن سنجاق طلا بخرن فقط برا همین موندیم منتظر همین وامی

خانوادتون مشکل ندارن با هم تنها جایی برین؟!

انشالله قبلا چقدر وام راحت میدادن شانس ما

دقیقا شانس نداریم از بس منتظر موندیم من واقعا پیر شدم انگار ک ۲۳سال نیستم پنجاه سالمه چون شرایطمون مث شما نیس خانواده اذیت میکنن اول ک مخالف بودن الان بعد چند سال ک راضی شدن بازم اذیتیم