2777
2789

الان داشتم تو اینستا یه کلیپی می‌دیدم . مادری رو نشون داد که داشت زایمان میکرد و کل بدنش میلرزید . یه لحظه با خودم گفتم خب چرا ؟ چرا باید یه آدمی تصمیم بگیره خودشو عذاب بده شکمشو پاره کنه ؟ از اون ۹ ماه بارداری بگیر تا زایمان و داستان های بعد زایمان ... از گریه ها و بی قراری های بچه تو ساعت ۳ صبح ... چرا ؟! ... مسئولیتی که هیچ زمانی قرار نیست از روی شونه هات برداشته بشه و اگه زمانی بچه ی تو حتی ۴۰ سالش هم بشه بازم تو درگیرشی 

چرا ؟! 

چرا واقعا نمیتونم قانع بشم ؟! چرا هیچ حسی به بچه ها ندارم ؟ به حتی مادر شدن ! 

چرا اینقدر از ته اعماق قلبم مطمئنم که بچه آوردن اشتباه محضه !!! ؟؟؟

واقعا لذت تجربه مادری ارزش تحمل این همه درد و سختی و عذاب رو داره یا همه دارن الکی یه چیزی میگن تا صرفا دل خودشونو خوش کنن ؟؟؟ واقعا پیش نیومده کسی بعد مادر شدن دلتنگ روزای قبل از اومدن اون بچه بشه ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دوست ندارم بچه‌دار بشم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

به نظر من ارزشش رو داره خیلی هم داره عشقی که بهت میده هیچ جای دنیا نیست تازه میفهمی شادی یعنی چی خوشحالی یعنی چی وقتی میخنده دنیا رو بهم میدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من دوهفته دیگه زایمان سوممه.تا مادر نشی متوجه نمیشی گلم یک لبخندشون تمام خستگی عمرتو میشوره میبره

منم مجرد بودم مثل شما درک نمیکردم این موضوع رو.الان میخوام درد زایمان رو بکشم هرچند سخته ولی اون لحظه دخترمو بزارن بغلم انگار دنیا رو بهم دادن

وقتی شرایط روحی روانی و مالی خوبی داشته باشی بهترین و قشنگ ترین تصمیم هست 

شما بنظرم اصلا بهش فکر نکن این کلیپ ها هم دیدی رد کن

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

چرا قطعا دلمون برای روزهای قبل از بچه دار شدن هم تنگ میشه . اما خب بچه هم جایگاه خودشو برامون داره . 

مثلا مادر پدر خودتو تصور کن . اگه هیچ بچه ای نداشتن کی در خونشونو میزد؟ به عشق کی غذا درست میکردن مهمونی میدادن . پول جمع میکردن برای آینده کی؟ من خودم که با همه سختیهاش راصی ام .