2777
2789
عنوان

بابام میخواد خونه ی دوممون رو بفروشه ماشین سنگین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 51 پست
واسه ی داداشام میخواد یا گف اجاره میده

انشالله که خیره 

ولی اطرافیان من از وقتی که رفتن تو این کار که البته بالای ۱۰ ساله ماشالله وضعشون توپ شده

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتیم سر اینه اون خونه رو خیلی دوس دارم

خونه که خوابیده اونجا ماشین کار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

انشالله که خیره ولی اطرافیان من از وقتی که رفتن تو این کار که البته بالای ۱۰ ساله ماشالله وضعشون توپ ...

🥺🥺🥺ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
🥺🥺🥺ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

قربونت عزیزم انشالله که بهترینا اتفاق بیوفته براتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت عزیزم انشالله که بهترینا اتفاق بیوفته براتون

ممنونم بابت دعای قشنگت خواهر خوبم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
اصلا عاقلانه نیست ما ماشین داریم سرتاپا خرجه بار نیست وقتی هست کرایه نمیدن اگر میدن ماشین کلی خرج می ...

ته دلشو حالی نکنید این چیزا بستگی به محیطی که زندگی میکنن هم داره مثلا اگه شهرک صنعتی یا معدن نزدیک شهرشون یا خونشون باشه درامد خوبی داره اگه هم ماشین صفر و نو باشه چندان استهلاک زیادی نداره 

اجاره و رهن دادیم

به هر حال در امد ماشین ماهیانه بین ۴۰ تا ۸۰ متغییره  ولی 

هیچ خونه این اینقد نمی ارزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تهش پول خودش بزار خودشون تصمیم بگیرنواالا ما دورمون پر رانندس خیلی زندگی خوبی دارن

🥺❤ممنونم از راهنماییت

ته دلشو حالی نکنید این چیزا بستگی به محیطی که زندگی میکنن هم داره مثلا اگه شهرک صنعتی یا معدن نزدیک ...

بله شرکت پتروشیمی خیلی زیادی هست نزدیک شهرمون اره شهر صنعتی دور برمون زیاد هست

به هر حال در امد ماشین ماهیانه بین ۴۰ تا ۸۰ متغییره ولی هیچ خونه این اینقد نمی ارزه

ممنونم از نظرتون🥲واقعا هم همینطوره

شک نکن خونه درامدش اندازه ماشین نیست ..از ماشین میشه خونه خرید مجدد

خدایی نکرده اگر خراب شد نمیدونم هر اتفاق بدی افتاد گی