ولی اطرافیان من از وقتی که رفتن تو این کار که البته بالای ۱۰ ساله ماشالله وضعشون توپ شده
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
قربونت عزیزم انشالله که بهترینا اتفاق بیوفته براتون
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا عاقلانه نیست ما ماشین داریم سرتاپا خرجه بار نیست وقتی هست کرایه نمیدن اگر میدن ماشین کلی خرج می ...
ته دلشو حالی نکنید این چیزا بستگی به محیطی که زندگی میکنن هم داره مثلا اگه شهرک صنعتی یا معدن نزدیک شهرشون یا خونشون باشه درامد خوبی داره اگه هم ماشین صفر و نو باشه چندان استهلاک زیادی نداره
به هر حال در امد ماشین ماهیانه بین ۴۰ تا ۸۰ متغییره ولی
هیچ خونه این اینقد نمی ارزه
1
5
10
15
20
25
30
35
40