2777
2789

چ واکنشی نشون میدین؟ والا من دیدم چسبیدن ب مال و دارن میخورن ی دوغم روش،

فقط ماییم ک این چیزا برامون مهمه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تحمل نمیکنم حتی شده قهر میکنم میرم یه لقمه نه میخورم نه به بچم میدم خداروشکر شوهرم خودش خیلی رو حلال و حروم حساسه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از اول بهش گفتم حلال و حروم برام مهمه 

شوهرمم هیچوقت اهل این جور پول در آوردنا نبوده و نیست 

هرچی در میاره حلاله 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من یکی رو میشناسم شوهره مال حروم میبره خونش 

بعد همش میگفتم زنش چطور قبول میکنه بعد از مدتی دیدم زنش هم شبیه  خودشه 

ینی من عاشق بچهام حتی غریبه هااا

اما اصلا بچهای اینا ب دلم نمیشینه  و نورانی نیستن و نچسبن

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من که خیلی حساسم ترجیح میدم با یک نون خالی سر کنم حق کسی نیاد سمتم همسرم هم همینه اینقدر کمک می‌کنه به دیگران میگه شاید جایی پولی رسیده باشه نفهمیده باشم ریالیش یکباره رضایت صاحبش پشتش نبوده باشه 

خیلی حساسه به حلال و حرام مالی که میاد تو خونمون

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

مال حلال خیلی برام مهمه

دیدم افرادی که راحت ربا میخورن و به داراییشون هم مینازن اطرافم زیادن اینجور افراد.یا سر ی بی زبون رو کلاه گذاشتن اموالش رو گرفتن عین خیالشون نیست

خدا عاقبت ما رو ختم به خیر کنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚