یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد همش میگفتم زنش چطور قبول میکنه بعد از مدتی دیدم زنش هم شبیه خودشه
ینی من عاشق بچهام حتی غریبه هااا
اما اصلا بچهای اینا ب دلم نمیشینه و نورانی نیستن و نچسبن
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
من که خیلی حساسم ترجیح میدم با یک نون خالی سر کنم حق کسی نیاد سمتم همسرم هم همینه اینقدر کمک میکنه به دیگران میگه شاید جایی پولی رسیده باشه نفهمیده باشم ریالیش یکباره رضایت صاحبش پشتش نبوده باشه
خیلی حساسه به حلال و حرام مالی که میاد تو خونمون
❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د
دیدم افرادی که راحت ربا میخورن و به داراییشون هم مینازن اطرافم زیادن اینجور افراد.یا سر ی بی زبون رو کلاه گذاشتن اموالش رو گرفتن عین خیالشون نیست
خدا عاقبت ما رو ختم به خیر کنه
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚