2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه رفلاکسی داشتن بیان

70 بازدید | 11 پست

توروخدا بگین چیکار کردین خوابش خوب شد.اصلا تو روز نمیخوابه دهنم سرویس شده صبح ک بیدار میشه فقط دو دیقه تو بغلم میخوابه بعدش کلا بیداره.تا چند ماهگی خواب بچتون بد بود

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

بچم رفلاکس داشت ولی خوش بخواب بود فقط استفراغ شدید اذیت میکرد اونم بعد دو سال خوب شد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهش دارویی که دکتر داد میدادم خوب بود تا یکسالگی خورد تولد یکسالگی اش رفلاکسش خوب شد دیگه قشنگ از 4 ماهگی رفلاکس شدید داشت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چند وقتشه؟ 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

[QUOTE=378446416]من بهش دارویی که دکتر داد میدادم خوب بود تا یکسالگی خورد تولد یکسالگی اش رفلاکسش خوب شد دیگه قشنگ از ...[/QUOTاسم داروش چی بود

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده
[QUOTE=378446416]من بهش دارویی که دکتر داد میدادم خوب بود تا یکسالگی خورد تولد یکسالگی اش رفلاکسش خو ...

اس امپرازول اگر اشتباه نکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲