2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرتون کمک میکنه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
تفاوت بیین بچه ها بده ولی خوب نمیخواد بده چیکار میشه کرد؟؟؟

این مشکلش اینه که هر سری میاد به من میگه که اره من میخواستم عروسی کنم،خانواده ی شوهرم حمایت نمیکردن،خسیس بودن،اذیت میکردن...اونم داره دقیقا همین کارو می‌کنه با ما.... به جای اینکه کمک باشه،اومده میگه زودتر عقد کنید وامش رو بدین برای پول پیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عقد قربان جشن عقدمون خانواده همسرم هیچ کمکی ندارن با اینکه خداروشکر وضع شون هم خوبه ولی یلدایی و عیدی حتی پول شیرینی و آجیل هم خود همسرم میده صفر تا صد همه چی پای خود همسرمه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما عقد قربان جشن عقدمون خانواده همسرم هیچ کمکی ندارن با اینکه خداروشکر وضع شون هم خوبه ولی یلدایی و ...

خب شما شاید همسرتون بتونه از پسش بر بیاد...ولی همسر من یکم مشکل مالی داره ...ولی پدر مادرش انگار ن انگار

خب شما شاید همسرتون بتونه از پسش بر بیاد...ولی همسر من یکم مشکل مالی داره ...ولی پدر مادرش انگار ن ا ...

کلا خانواده اش کمکی ندارن با اینکه وضع شون هم خوبه زمین اینا زیاد دارن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اره واقعا....باید همینکارو کنم

ببین منم مادرشوهرم خیلی خسیسه سره پول 

اصلا و ابدا هیچ کمکی نکرد تو عقد یه مراسم هم که 

قول داده بودن نگرفتن برام ولی همه پولا رو برداشتن 

برا خودشون بزور و با منت 5 تومن ازشون گرفتیم 

الانم همش میگه بیاین جای ما باهم زندگی کنیم و اینا 

انقد پول اجاره ندین ولی من قبول نمیکنم 

توم قبول نکن اصلا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕