2777
2789
عنوان

یه زنداداش سمی دارم

540 بازدید | 38 پست

به شدت سو ظن داره من تا حالا همچین موردیو تو عمرم ندیدم مثلا کیفشو محکم میگیره دستش می‌ترسه ما دست کنیم تو کیفش ما خانواده آبرومند و محترمی هستیم داداشم که تمام فامیل دوستش دارن و خودشون گفتن آرزشون همچین پسر یا دامادی بوده زنش قبلا تحت نظر بود و قرص می‌خورد که بهتر شه اما الان نمی‌دونم 

مثلا فک‌میکنه اگه دست به بچش بزنی میخوای خفش کنی و ما واقعا دیگه میخایم باهاش قط رابطه کنیم

کسی تا حالا همچین موردیو دیده یا شنیده 

اگر اینایی که میگسد حقیقت داشته باشه باید حتما بستری بشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن برادر منم دعانویسه مرتب دعا میگیرن برام 

هم بختمو بستن هم کارمو 

برام صلوات بفرستین ک از شرش درامان باشم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگر اینایی که میگسد حقیقت داشته باشه باید حتما بستری بشه

گفتیم به بردارم دیگه نمیدونیم خودش می‌دونه البته نسبت به خانواده ما خیلی بدتر با هیچکسم ارتباط ندارن 

خیلی چیزای بدتر دیدم یادم نیماد

زن برادر منم دعانویسه مرتب دعا میگیرن برام هم بختمو بستن هم کارمو برام صلوات بفرستین ک از شرش درامان ...

حتی کاری کرده برادرم دشمنمون بشه متاسفانه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

زن برادر منم دعانویسه مرتب دعا میگیرن برام هم بختمو بستن هم کارمو برام صلوات بفرستین ک از شرش درامان ...

سوره فلق وناس وتوحیدبخون ایتالکرسی بادست خط خودت بنویس بزن داخل خونتون. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...