2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا کمک

79 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا یکی سریع جواب بده. برای کنکور زبان( برای دروس فارسی، عربی، دینی) مقطع دهم و یازدهم نیازه خونده بشه؟ و زبان عمومی و چه تخصصی چطور؟ دهم و یازدهم لازمه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکور زبان فقط هفتاد سوال تخصصی از زبانه

برا عمومی ها هم باید امتحان های نهایی دوازدهم بدی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

نهههههمنم میخوام سال بعد کنکور زبان بدماصلا نباید اونارو بخونی

الان هم زبان هم عربی فارسی دینی فقط مقطع دوازدهم؟

چون من دانشجو ام و خب شرایط فرق کرده

چطوریس که دهم و یازدهم رو‌ نباید خوند؟

کنکور زبان فقط هفتاد سوال تخصصی از زبانهبرا عمومی ها هم باید امتحان های نهایی دوازدهم بدی

من دانشجو ام الان برای فقط بحث کتابا زبان و دینی عربی فارسی فقط مقطع دوازدهم رو بخونم؟ 

الان هم زبان هم عربی فارسی دینی فقط مقطع دوازدهم؟چون من دانشجو ام و خب شرایط فرق کردهچطوریس که دهم و ...

من از مشاور پرسیدم گفت عربی و اینارو نباید بخونی فقط ۷۰سوال از زبان هست و فک کنم ۱۵یا ۲۰تا تست هوش و ایناس اونم نه زبان مدرسه از معلممون هم پرسیدم گفت شهاب اناری رو بخون

هر سوال دیگه ای داری بپرس تا جایی که بدونم در خدمتم

کوردم
من از مشاور پرسیدم گفت عربی و اینارو نباید بخونی فقط ۷۰سوال از زبان هست و فک کنم ۱۵یا ۲۰تا تست هوش و ...

امکان نداره بالاخره دروس عمومی هم هست داخل کنکور!منابع زبان رو دارم. صرفا کتابای درسی منظورمه.لازمه مقطع دهم یازدهم خونده بشه عزیزم؟

من دانشجو ام الان برای فقط بحث کتابا زبان و دینی عربی فارسی فقط مقطع دوازدهم رو بخونم؟

ببین سیسی 

دفترچه ای که سر کنکور بهت میدن فقط از زبان سوال میاد ولی این هفتاد درصد کنکوره 

سی درصد دیگش نمره اش از امتحان های عمومی نهایی دوازدهم میاد باید امتحان تشریحی بدی

عربی فارسی زبان دینی سلامت و بهداشت ترازی که از نمره این ها به دست میاد ۳۰ درصد کنکوره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

مرسی ممنونم🙏🏻🥲

خواهش هانی

من پارسال کنکور زبان دادم ولی خب انتخاب رشته نکردم امسالم میخوام شرکت کنم اگه سوال دیگه ای داشتی شاید تونستم کمکت کنم💕💞🫶

تشکر تشکر موفق باشی مرسی حتما

ممنونم تو هم همینطووووور💕💕💕💕🥲

امکان نداره بالاخره دروس عمومی هم هست داخل کنکور!منابع زبان رو دارم. صرفا کتابای درسی منظورمه.لازمه ...

یه یکی دو سال فقط باید زبان بخونی وگرنه اره قبلنا اینجوری بود که عربی و اینام باید میخوندی ولی الان نه

کوردم