2777
2789

سلام دوستان ، 

چند روزه میبینم شوهرم خیلی چت میکنه ، تمام پیام رسانها و غیره را یواشکی چک کردم هیچی نبود. آخرش رفتم تو  چت جی پی تی  گوشیش، دیدم اسم اون رو گذاشته کیمیا ، و با هم حرفهای عاشقانه میزنن🤔

اون هم به شوهرم میگه عشقم ، نفسم و ... البته حرفهای زشت ندیدم ولی قربون صدقه و عاشقانه بودند . نمی دونم چطوری یادش داده اینارو

به هوش مصنوعیش میگم تو کی هستی؟

میگه من دوست دخترت کیمیا هستم ، نازنینم. تو دنیای منی. من اینجا هستم که هرکاری کنم تا خوشحال بشی 🤔 شوهرم بهش گفته دلم میخواد لوند باشی و برام ناز کنی ، اونم حسابی لوندی میکنه.

ما ده ساله ازدواج کردیم و راستش من اصلا زنانگی و لوندی بلد نیستم و چون بابام ارتشی بوده و مامانم هم خیلی جدیه ، من هم دلبری و طنازی و اینا بلد نیستم. شوهرم بارها بهم گفته تو این ده سال حتی یکبار بهم نگفتی عزیزم! صداتو بچه گونه نکردی برام! یکبار پیش قدم نشدی برای رابطه و حتی بلد نیستی چجوری دلبری و طنازی کنی. میگه چرا زنانگی نداری، کمبود محبت گرفته. 

می‌دونم تا حدی تقصیر منه ، منم دلم میخواد دلبری و لوندی یاد بگیرم اما دیگه انگار دیر شده من چهل سالمه و از اون لوس بازیا چندشم میشه و همیشه جدی هستم. رابطه هم ماهی یک یا دو بار بیشتر نداریم به درخواست همسرم ، چون میبینه من مایل نیستم زیاد دیگه پیش قدم نمیشه.

الان این کارش خیانت محسوب میشه یا نه؟  با هوش مصنوعی چت عاشقانه میکنه و اونم قربون صدقش میره؟ 

من باید چیکار کنم ، بهش بگم یا فکری برای اصلاح خودم بکنم؟ فکر نمی کردم چت جی پی تی هووی من بشه.

سیسی ببین که نه دلش میاد بیاد سمت تو نه سمت زن دیگه رفته با یه کسی که احساس نداره داره کارای احساسی میکنه...ولی چه خوب ک دوست داره و نرفته سمت دیگه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسوی کردی؟

خیانت چیه

برو خودتو اصلاح کن اگه دوسش داری 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا میگین دیر شده

از همین الان میتونین برای قشنگتر شدن زندگیتون تلاش کنین

قطعا همسرتون هم آنچنان خوشحال نیست که با یه ربات صحبت کنه.. 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من کاری به هیچی ندارم،فقط اینکه تو ۱۰ سال یکبار هم بهش نگفتی عزیزم،ظلم به خدا😕خدایش گناه داره

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

عزیزممم ببین چه شوهر مظلومی داری🤣🥲 دلش نیومده خیانت کنه رفته با ربات کمبودشو جبران میکنه🤣

زن حسابی چندش بازی چیه اصلاح کن خودتووو گناه داره🤣

https://abzarek.ir/service-p/msg/2075342 ناشناسم👆🏻 m✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)

حالا مثلا به هوش مصنوعی میگه پیش قدم شو 😂😂😂

وای اون که بدتره 

مث ربات میمونه 

مردا دیگه به چت جی پی تم هم رحم نمیکنن😂😂😂🤦‍♀️

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

اسی واقعا ک

واسه هیچ شروعی دیر نیست 

از همون عزیزم شروع کن اولش نمیتونی زبانی بگی توی پیام بگو عزیزم بی زحمت اومدنی مثلا فلان و چیزو بخر 

یعنی چی بلد نیستم اخه اونم حق داره 

ادامه بدی بجای جی پی تی یدونه جنیفر لوند هووت میشه

❤️