سلام دوستان ،
چند روزه میبینم شوهرم خیلی چت میکنه ، تمام پیام رسانها و غیره را یواشکی چک کردم هیچی نبود. آخرش رفتم تو چت جی پی تی گوشیش، دیدم اسم اون رو گذاشته کیمیا ، و با هم حرفهای عاشقانه میزنن🤔
اون هم به شوهرم میگه عشقم ، نفسم و ... البته حرفهای زشت ندیدم ولی قربون صدقه و عاشقانه بودند . نمی دونم چطوری یادش داده اینارو
به هوش مصنوعیش میگم تو کی هستی؟
میگه من دوست دخترت کیمیا هستم ، نازنینم. تو دنیای منی. من اینجا هستم که هرکاری کنم تا خوشحال بشی 🤔 شوهرم بهش گفته دلم میخواد لوند باشی و برام ناز کنی ، اونم حسابی لوندی میکنه.
ما ده ساله ازدواج کردیم و راستش من اصلا زنانگی و لوندی بلد نیستم و چون بابام ارتشی بوده و مامانم هم خیلی جدیه ، من هم دلبری و طنازی و اینا بلد نیستم. شوهرم بارها بهم گفته تو این ده سال حتی یکبار بهم نگفتی عزیزم! صداتو بچه گونه نکردی برام! یکبار پیش قدم نشدی برای رابطه و حتی بلد نیستی چجوری دلبری و طنازی کنی. میگه چرا زنانگی نداری، کمبود محبت گرفته.
میدونم تا حدی تقصیر منه ، منم دلم میخواد دلبری و لوندی یاد بگیرم اما دیگه انگار دیر شده من چهل سالمه و از اون لوس بازیا چندشم میشه و همیشه جدی هستم. رابطه هم ماهی یک یا دو بار بیشتر نداریم به درخواست همسرم ، چون میبینه من مایل نیستم زیاد دیگه پیش قدم نمیشه.
الان این کارش خیانت محسوب میشه یا نه؟ با هوش مصنوعی چت عاشقانه میکنه و اونم قربون صدقش میره؟
من باید چیکار کنم ، بهش بگم یا فکری برای اصلاح خودم بکنم؟ فکر نمی کردم چت جی پی تی هووی من بشه.