2777
2789
عنوان

بیاید بگید بااین زن قدرنشناس باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20990 بازدید | 373 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو داداشت از کجا پیدا کرده اورده😑کاش ۶تا نمیزایید طلاقش میداد‌.الان هم اگه داداشت مشکل داره باهاش ...

ماکه کلا قطعه رابطه هستیم فقط مادرساده دل من هرچی میگیم توسرش نمیره باز میره نوکریش میکنه مامانم هم نمیرفت این موقه بارداری زایمانش سراغ مامانم میگرفت 

ماکه کلا قطعه رابطه هستیم فقط مادرساده دل من هرچی میگیم توسرش نمیره باز میره نوکریش میکنه مامانم هم ...

اون ببخشید از مادرشما استفاده میکنه فقط!کاش میشد برید پیش مادرتون یا اونو بیارید پیش خودتون شهر خودتون از اون زنیکه دورش کنید 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اون ببخشید از مادرشما استفاده میکنه فقط!کاش میشد برید پیش مادرتون یا اونو بیارید پیش خودتون شهر خودت ...

الهی بمیرم واسش ایندفعه اصلا کوتاه نمیام همسرم ماموریته بچه هام مدرسه هستن منتظرم فقط سه شنبه همسرم برگرده برم شهر مامانم اینا اول ابروی اون ازخدابی خبر میبرم بعدش مامانم میارم پیش خودم هرجورشده

الهی بمیرم واسش ایندفعه اصلا کوتاه نمیام همسرم ماموریته بچه هام مدرسه هستن منتظرم فقط سه شنبه همسرم ...

حتما پیش مادرتون باشید🥲بنده خدارو از خونه خودش روندن .کاش میشد خونه روهم بگیرید

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
حتما پیش مادرتون باشید🥲بنده خدارو از خونه خودش روندن .کاش میشد خونه روهم بگیرید

خونه که محاله داداشم پتو مال سربازیش توخونه مامانم بودمامانم ازسرسادگیش یادگاری قایم کرده بود رفته با جنگ ودعوا گرفتتش هرچیزی که توخونه بود میگفت این مال پسربزرگه ست تمام ظرفهای مامانم غارت کرد برد ماکه نبودیم ازمامانم سواستفاده کرد همه چیز برد 

خونه که محاله داداشم پتو مال سربازیش توخونه مامانم بودمامانم ازسرسادگیش یادگاری قایم کرده بود رفته ب ...

ای خدا واقعا دلم گرفت داداشتون هم لنگه زنشه.انشالا همتون نجات پیدا کنید از این قو الظالمین