2777
2789
عنوان

بیاید بگید بااین زن قدرنشناس باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20990 بازدید | 373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فقط بی صدا برو مادرتو بیار و نزار کسی بفهمه رفتی آوردیش گوشی موبایلش هم ازش بگیر و به خواهر و داداش کوچیکه بگو نگران نشن و به داداشت نکن  مادرت یه مدت اونو نبینه مغزش استراحت کنه بهتر تصمیم میگیره و اما اصلا نری زن داداشت ببینی خدای نکرده خودش از جایی بیفته یا اتفاقی بیفته میندازه گردن تو این اشتباه نکنی زنی دیدم با زن داداش دعوا کرده بعد دختره با خواهرش رفته خوشگذرونی افتاده و بچه سقط شده و انداخته گردن خواهر شوهر و  دیه کامل و زندان اون زن ارزش ندارد ببینیش 

اسی فقط بی صدا برو مادرتو بیار و نزار کسی بفهمه رفتی آوردیش گوشی موبایلش هم ازش بگیر و به خواهر و دا ...

عزیزدلم این تاپیکم مال یه مدت پیش بود من مامانم اوردم پیشم ولی واقعا حس وحالم روحیم خوب نیست تاپیک بزنم چون قراربود تاپیک بزنم خبر بدم چی شد 

خوشحال شدم مادرتو آوردی سرگرمش کن موبایلش ازش بگیر تو خونه کاری میکنی مثبت تو آشپزخونه ای بگو بیا پیشم ببینمت به اندازه یه عمر دلتنگتم ببرش بیرون براش چیزای ساده و دوست داره بخر تا کم کم عادت کنه دو هفته بمونه تمومه گفت برگردم بگو بچه هام امتحان دارند و به بچه هات بگو بهش بگن تازه پیدات کردیم فعلا نوبت ماست باید پیش ما بمونی تا امتحانات تموم بشه بزار احساس نکنه  تو خونه دوماده

خوندم خوشحال شدم خدا رو شکر

فداتشم عزیزم خیلی بی تابی میکنه میشینه گریه میکنه جونم فداش میکنم ولی اهل خرید وتنوع غذانیست همش میگه نون پنیر سبزی خیار هرچیزی میپزم اهل خوردن نیست 

خوشحال شدم مادرتو آوردی سرگرمش کن موبایلش ازش بگیر تو خونه کاری میکنی مثبت تو آشپزخونه ای بگو بیا پی ...

بچه های داداشم بااینکه خیلی سمی هستند روش دست بلتد میکنن ولی میگه من نیستم کی بهشون صیحونه میده  الان بدون صبحونه میرن امتحان میدن مادرشون بارداره تمیدونم چی ازاین حرفا واقعا نمیدونم دارم میمیرم خیلی شرایط بدی دارم

بخدا استاتر تو نمیدونی چقدر واست حرص خوردم و تک به تک تاپیک هات رو خوندم🙃فقط مادرت مادرت مادرت

اخ که دلم براش اتیش گرفت چقدر ساده است بخدا گناه داره تو شهر غریب بیارش تو شهر خودت یه خونه اونجا اجاره کنید😭

چقدر سلیطه است عروستون مادرم همیشه یه ضربالمثل میگه دیوار شکسته و زن سلیطه..الحذر

واقعا هم همینه😭لعنت بهش چقدر بی وجدان اینطور ادم ها بلانصبت سگ هار اند و براشون مهم نیس این راه رو پیش گرفتن

بخدا استاتر تو نمیدونی چقدر واست حرص خوردم و تک به تک تاپیک هات رو خوندم🙃فقط مادرت مادرت مادرتاخ که ...

ممنون عزیزدلم مرسی اوردمش پیشم همش گریه زاری میکنه دلتنگ بچه های داداشمه بچه هایی که میپرن روکمرش میزننش وبی احترامی میکنن دیگه واقعا کم اوردم اصلا همکاری نمکنیه میگه من مادربزرگم تحمل دوریشون ندارم ای خدا 

ممنون عزیزدلم مرسی اوردمش پیشم همش گریه زاری میکنه دلتنگ بچه های داداشمه بچه هایی که میپرن روکمرش می ...

عزیزم دقیقا عین مادر منه هرجا ببریش میگه نه من باید برم خونه خودم تو کوچه خودم باشم 😅😅😅خواهرم میبردش مشهد سه روز وایمیستاد و برمیگشت

از نظرم به هیچ عنوان نزار بره جای اون نفله خور ها!

عزیزم دقیقا عین مادر منه هرجا ببریش میگه نه من باید برم خونه خودم تو کوچه خودم باشم 😅😅😅خواهرم میب ...

مامانمم همینجوری طاقت ندارم هرروز گریه هاش ببینم درسته مااینجا شهرغریبیم باهیچکی رفت امد نداریم بهش میگم مامان بریم پارک بریم کناردریا میگه شمابرید بچه ها روبزارید پیش من نمیدونم بخدا کم اوردم