2777
2789
عنوان

بیاید بگید بااین زن قدرنشناس باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 20990 بازدید | 373 پست
خودت جوابشو بده جون میبینه کسی روبروش واینساده اینجوری میکنه فقط ی بار محکم جوابشو بده تا بفهمه

چشم عزیزم من خیلی حرفا مونده بهش میزنم چون خیال میکنه مانمیدونیم ولی توروش میزنم این حرفارو اخرشم تف میندازم صورتش مامانم میارم 

چشم عزیزم من خیلی حرفا مونده بهش میزنم چون خیال میکنه مانمیدونیم ولی توروش میزنم این حرفارو اخرشم تف ...

افرییییین 

خیلی محکم بگو 

اگرم سلیطه بازی در آورد نترس و تو هم بدتر از اون شو ک بفهمه کسی ازش نمیترسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرییییین خیلی محکم بگو اگرم سلیطه بازی در آورد نترس و تو هم بدتر از اون شو ک بفهمه کسی ازش نمیترسه

وسایلم جمع کردم یه اتاق واسه مامانم اماده کردیم فقط شمارو بقران واسم دعا کنید مقاومت نکنه فعلا بیارمش پیش خودم تاواسش خونه پیاده کنم کنارم 

الهی ایشالله ک میاد یعنی چرا نیاد ؟!!مادرت کدوم شهره و شما کجایی

اخه عزیزم شهر‌ماتاشهر مامانم ۹ ساعت راهه عادت کرده اونجا میدونی ادم بزرگا وابسته هستندب همسایه ها ب محل زندگیشون تحمل دوری ندارندچندباری اوردمش پیشم بیشتر ازیک هفته تحمل نکرد  

چه ادمایی هستن مای ک مثل دستگل از خانواده شوهر احترام ارزش قاعلیم اخرشم میگن عروس مردم 

بخدا همون مردم فامیلشونم ارزوی عروسی مثل مارو دارن 

حییی زندگی فقط مادرت گناه داره انقدر رو دادین ک پرو شده تقسیرشم داداشته همون روز اول احترام واس مادرش نزاشته یعنی چی مادرو به خونه اجاره میفرسته یا باهم زندگی میکردن نمیشدم خودش میرفت اجاره خونه ادمی ک زن میگیره فکر اینجاشم میکنه یعنی چی 

سلام اسی عزیزم چکار کردی ؟؟؟

سلام جوونم مامانم اوردم امروز ظهر رسیدیم مرسی که پیگیرم بودی قربون دل مهربونت الان کمی دیگه میخوام تاپیک بزنم عکس مامان جونم بزارم