2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما فاطمه عزیزم🥰الهی به حاجتت برسی😍

ممنونم عزیزم ان شاء الله به همچنین

ان شاء الله خداوند خیرت بده

🥺😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

انشالله معلم رسمی شی و فرهنگیان امسال قبول شی

تو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام وبچهای عمه هام و عموهام تقاص همه ی بدیا و ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن و انشالله انقد گرفتار شن دیگه یه لحظه نتونن در حق من و عزیزانم ظلم و بدی کنن😭🙏

مرسی عزیزدلمخدا دلتو شاد کنه و از ته قلبت خوشحال ترین باشی❤❤❤

ممنون

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

انشالله معلم رسمی شی و فرهنگیان امسال قبول شیتو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام ...

ممنونم عزیزدلم

خدا اینقدر خوشبختت کنه خودت و خانوادت رو که عاقبت به خیر باشین

🤍
ممنونم عزیزدلمخدا اینقدر خوشبختت کنه خودت و خانوادت رو که عاقبت به خیر باشین

فدات قشنگم مهربونم معلم گل

عزیزم پدرم بلای جونمون نمیخواد براش دعا کنی اصلا فقط برای خاله هام و خودم و مامانم و خواهرم و داداشام مادربزرگم و بچهای خاله هام خبلی دعا کن خیلی دلت پاکه 🙏🥹