2777
2789
عنوان

پریود

33 بازدید | 11 پست

سلام عزیزای دلم 

با عرض معذرت میخواستم در مورد پریود یه سوالایی بپرسم خواستم بگم که این ماه من پریودم عقب افتاده انواع دمنوشارو خوردم ،زردچوبه،زعفران،تخم جعفری،تخم هویچ،رازیانه،زیره،دارچین،گلاب هرچی که به ذهنتون میرسه خوردم کمی پیش میشه لکه دیدم ولی خبری از پریود نیس حالا چیکار کنم که کاملا پریود بشم 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
عزیزم اگه سنت از ۳۷ زده بالا همینجوره نامنظم میشه تا یواش یواش یائسه بشی..البته دکتر هم برو ولی من ...

نه گلم تازه ۳۰ سالم شده یه ماه پیش رفتم دکتر چیزی نگفت بهم فقط گفت عفونت داری اونم یه چندتا قرص نوشت واسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا استرس گرفتم دقیقا نمیدونم چیکار کنم

اول ببین دلیل استرست چیه یواش یواش استرستو کم کن تا تموم شه آرامش بگیری چون خیلی مریضیا باعثش استرسو اعصابه و بعدش هم عفونت درمان کن‌ انشاالله خوب میش عزیزم..

اول ببین دلیل استرست چیه یواش یواش استرستو کم کن تا تموم شه آرامش بگیری چون خیلی مریضیا باعثش استرسو ...

مرسی عزیزدلم چشم