2777
2789
عنوان

درد بی درمون آلرژی😫😖😑

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همین الرژی هیچوقت تو عمرم ارایش چشم نکردم چون انقدر اشکم میومد یا چشمم میخارید که اگه ارایش می ...

الهی بگردمت🥺من بعضی وقتا حالم بهتره الان فصل بدیه دارم دیوونه میشم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آخ گفتی من بچه شیر میدم هر دارویی هم نمیتونم بخورم صبح کلی حودمو فحش دادم عطسه کردم گفتم زهرمار عطسه کردم گفتم مرض درد ورم دخترم وایساده بود می خندید میگه مامان کیو فحش میدی😮‍💨

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

منم اذیتم ، لوزه درد ، سینوزیت لعنتیم برگشت ...خارش گلو لعنتی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

پارسال از اوایل تابستون شروع شد و تا پاییز ادامه داشت روزی چهار ساعت از خواب بیدارم میکرد ممکن بود از شش صبح بیدار بشم عطسه کنم تا ده صبح 

منم گاهی تنبل میشم تو دکتر رفتن فرض کن چهارماه تحمل کردم