2777
2789
عنوان

درد بی درمون آلرژی😫😖😑

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 62 پست
خیلی دور وبرماهم پر از باغ ودرخت گردوماسک بزن خیلی تاثیر دارهاز خونه میری بیرون حتما عینک بزن

ننه من کل خونه رو پر گل کرده از وقتی اومدم اینجا بدتر شدم

زمین پشتی خونه خودمم کلزا کاشتن جرئت نمیکنم پنجره باز کنم😑😰

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

حجامت با عسل ضد آلرژی عالیه .. رو زخم حجامت عسل ضد آلرژی میزنند ..عالیه‌‌.. پارسال انجام دادم  یک سال آلرژی سراغم نیومد... 

عسل ضد آلرژی عصاره خیلی گیاهه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ گفتی من بچه شیر میدم هر دارویی هم نمیتونم بخورم صبح کلی حودمو فحش دادم عطسه کردم گفتم زهرمار عطسه ...

من که بهار کل محلمون خبر میشن من الرژیم ،عطسه هایی میزنم صداش چن تا خونه اونور تر میره

آخ گفتی من بچه شیر میدم هر دارویی هم نمیتونم بخورم صبح کلی حودمو فحش دادم عطسه کردم گفتم زهرمار عطسه ...

عزیزم🥺💔منم هر عطسه ای که میزنم به خودم فحش میدم😭

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

برو حجامت مقل اب رو اتیشه حدودا دو تا سه بار

حجامت همراه با عسل ضد آلرژی که روی زخم میزنند عالیه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پارسال از اوایل تابستون شروع شد و تا پاییز ادامه داشت روزی چهار ساعت از خواب بیدارم میکرد ممکن بود ا ...

من گاهی از شدت عطسه دل درد می گیرم 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

منم اذیتم ، لوزه درد ، سینوزیت لعنتیم برگشت ...خارش گلو لعنتی

واااای منم سینوزیت آلرژیک دارم بدبخت شدمممممم😫😫😫😭😭😭😭😑😑😑😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من معمولا با فکسوفنادین خوب میشم ولی اگه کار بیخ پیدا کنه دکتر ریه بیشتر بهم دارو میده از این امپول ...

این آمپول شیری کورتون ، ب مرور کلی عوارض داره

الان اثر نداره خواهر باید قبل شروع علائم بخورم یعنی پیشگیری کنم تو این فصل😑نئوتادین هم آنتی هیستامی ...

منم سیتریزین میخورم ۲۴ ساعت خیلی خوابم میاد 

من که بهار کل محلمون خبر میشن من الرژیم ،عطسه هایی میزنم صداش چن تا خونه اونور تر میره

من کل سال آلرژی رو دارم اما نگم برات از این بهار لعنتی همه منتظرن بهار بیاد کیف کنن من اسمسو میشنوم کهیر میزنم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

پارسال از اوایل تابستون شروع شد و تا پاییز ادامه داشت روزی چهار ساعت از خواب بیدارم میکرد ممکن بود ا ...

درد دل منو میگین بخدا دقیقا خودم بارها شده نصف شب یا صبح خیلی زود با خارش بینی و حس سر خوردن آب از گوشه بینی م رو صورتم بیدار شدم و خواب بی خواب😢😢😢

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وای رفتم آمپول ال ا زدم کورتونیقرص فکسوفنادین مونته لوکاس فایده ندارهفصل گرده افشانی گردو خیلی بده

بیرون میرید ماسک بزنید .. اگر واجب بود بیرون برید .

حجامت با عسل ضد آلرژی عالیه .. رو زخم حجامت عسل ضد آلرژی میزنند ..عالیه‌‌.. پارسال انجام دادم یک سا ...

رو زخم باز عسل میزنن؟😶

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وای منکه کلافه شدمامروز ناهار دعوت بودیم کلی آرایش کردم همش ماسید اشک و آبریزشو و عطسه همه باهم میوم ...

باید هر شب قبل خواب ستریزین بخوریم که پیشگیری کنه ازین بیچارگی و رسوایی😑😭😭😭😭

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘