2777
2789
عنوان

درد بی درمون آلرژی😫😖😑

388 بازدید | 62 پست

نه درمان میشه نه آدمو میکشه فقط زجر کش میکنه😑😑😑

از زندگی سیر شدم دلم میخواد بمیرم راحت شم😭😭😭

از صبح دارم عطسه میزنم اشک میریزم آبریزش بینی دارم گردنم درد گرفته دیگه مجبور شدم آمپول بزنم😪نئوتادین که برام عین شکلاته هیچ اثری نداره😢دلم مرگ میخواد فقط

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیتریزین و اسپری مخصوص بینی...

الان اثر نداره خواهر باید قبل شروع علائم بخورم یعنی پیشگیری کنم تو این فصل😑نئوتادین هم آنتی هیستامینه ولی خواب آور نیست

ستریزین منو مثل گراز میندازه فقط قبل خواب میتونم بخورم که دیشب یادم رفت و امروز به همچین حالی افتادم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دارم پاره میشم از خارش چشم فقط

اگه اذیتی برو متخصص دارو بده

من جدیدا پاییز به خاطر الودگی هوا اشک ریزش خیلی شدید میگیرم و دکتر گفته خشکی هست و ژل داده بهم الان دیگه پاییز میشه ژل میریزم تو چشمم خوب میشم

اگه اذیتی برو متخصص دارو بدهمن جدیدا پاییز به خاطر الودگی هوا اشک ریزش خیلی شدید میگیرم و دکتر گفته ...

وای رفتم آمپول ال ا زدم کورتونی

قرص فکسوفنادین 

مونته لوکاس فایده نداره

فصل گرده افشانی گردو خیلی بده

من معمولا با فکسوفنادین خوب میشم ولی اگه کار بیخ پیدا کنه دکتر ریه بیشتر بهم دارو میده از این امپول ...

تئوفیلین؟ من حال ندارم برم بیمارستان این دارو بیمارستانیه

امشب کلرفنیرامین خریدم خودم تو خونه زدم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اگه اذیتی برو متخصص دارو بدهمن جدیدا پاییز به خاطر الودگی هوا اشک ریزش خیلی شدید میگیرم و دکتر گفته ...

مال ما آلرژیه خواهر ربطی به خشکی نداره😞

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وای رفتم آمپول ال ا زدم کورتونیقرص فکسوفنادین مونته لوکاس فایده ندارهفصل گرده افشانی گردو خیلی بده

کورتون نزن خدایی نکرده قندت میره بالا پوکی استخونم میاره

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘