2777
2789
عنوان

درد هنگام کش اومدن ساق پا

165 بازدید | 14 پست

سلام

لطفاً اگه کسی تجربه مشابهی داشته کمک کنه

من مدت بیست روزه تقریبا ساق پام یه جوری شده وقتی کش میاد درد شدیدی می‌کنه مخصوصا وقتی ایستاده هستم وقتی هم و با انگشت تاندنشو فشار میدی یهو درد میکشه به پاشنه آشیل انگار سوزن میکنن تو پاشنه آشیلم

یکمم پاشنه پام بی حس شده الان

مثل درد سیاتیک نیست چون قبلاً سابقه سیاتیک داشتم انگار که عصب تاندون تحریک پذیر شده

لطفاً اگه تجربه مشابهی دارید راهنمایی کنید حداقل بدونم پیش چه دکتری باید برم

فقط خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۰ روز پیش موقعی که پاتون درد گرفت ی صدایی مثل در رفتن زیپ شلوار😊یا صدایی شبیه پاپ نشنیدی؟ بعد درد ...

نه اصلا هیچ ضربه یا حس صدایی نداشت تدریجی بود تقریبا

فقط خدا
احتمالا یک یا چند تار عضلانی دچار کشیدگی شدید شده و یا هم پاره شدن

باید چکار کنم؟ اصلا پیش چه دکتری باید برم؟ بی حس شدن پوست پشت پاشنه پام هم به همین دلیله؟

فقط خدا

من تو بارداری همش اینجوری میشدم تو خواب که پامو کش میدادم یهو ساق پا می‌گرفت از دردش نگم که وحشتناکه تا چند روزم نمیتونستم درست راه برم الان شاید سالی یه بار اینجوری میشم فک میکنم واسه یه کمبود ویتامین باشه هیچ وقت بخاطرش دکتر نرفتم

من تو بارداری همش اینجوری میشدم تو خواب که پامو کش میدادم یهو ساق پا می‌گرفت از دردش نگم که وحشتناکه ...

حالت گرفتگی نداره وقتی کش میاد یهود یه دردی مثل سوزن می‌کشه از تاندون ساق تا پاشنه پام شمام اینجور بودید؟

فقط خدا
باید چکار کنم؟ اصلا پیش چه دکتری باید برم؟ بی حس شدن پوست پشت پاشنه پام هم به همین دلیله؟

متخصص طب فیزیک،یا ارتوپدی برید حتما ،ولی تا اون موقع با باند کشی ببندید و پاهاتون بالا نگه دارید روزی بیست دقیقه ،التهابش کمتر میشه،کمپرس سرد هم خیلی خوبه

متخصص طب فیزیک،یا ارتوپدی برید حتما ،ولی تا اون موقع با باند کشی ببندید و پاهاتون بالا نگه دارید روز ...

آره با باند کشی میبندمش بهتر میشه شما از کجا اینارو میدونید؟

فقط خدا