2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

304 بازدید | 32 پست

دوستان من این ماه خیلی تلاش کردم برا بارداری

امروز ۹ روز از نزدیکی قبل از تخمک گذاریم میگذره 

امروز احساس کسلی دارم و یکم دیگه علائم بارداری

بیبی نمیزنم چون هنوز زوده، موعد پریودم ی هفته دیگس

خیلی امید دارم باردار باشم ولی انقد از اینکه امیدم ناامید شه میترسم

دیووونه شدم انقد ب بچه فکر کردم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌.منم همین طورم .دیگه دارم دیوونه میشم ....عصبی شدم اینقدر به بچه فکر کردم .هر ماه میگم این ماه میشه حتما  ولی باز پری میاد سراغم ...الانم داشتم باز به همین موضوع فکر میکردم  ...

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

بهترین کار فکر نکردنه، علایم همیشه هستش، اما سعی کن بیخیال باشی، اونایی که میگن باردار شدن همشون گفتن اون ماهی که بیخیال بودن دیدن باردار شدن، خوده استرس مانع از بارداری میشه

الهی عزیزم منم خسته شدم دکتر میگه باید از تخمک اهدایی استفاده کنی نمیدونم کسی هست کمکم کنه بیاد اهدا ...

ببخشید تخمک اهدایی ینی چی؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...