2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست
منم همینطور منتظرم احساس میکنم دیگه صبور نیستم  توکل به خدا

منم دیگه دارم میترسم ...اگه این ماهم باردار نشم میرم دکتر 😢😢

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
دقیقا منم ماهی که یه مقدار از فکرو خیالامو کم کردم باردار شدم

چجوری کم کردی؟من  هرکاری میکنم بهش فک نکنم نمیشه مخصوصا روزهای اخر

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که باردارن بگن که علایم حاملگی مثلا به روز شدتش کمتر باشه مشکلی هس یا عادیه مثلا من دو روز سینم خیلی درد میکنه باز یه روز دردش کمتر میشه این عادیه یا نه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها یه سوال من سر دخترم ماه سوم اقدام باردار شدم الان شش ماه بچه های نت گفتن باید به رحم استراحت داد الان چهار ماهراذش گذشته بنظرتون برم اقدام خودم میگم که ماه اول نمیشم نظر شما چی 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام عزیزم‌.منم همین طورم .دیگه دارم دیوونه میشم ....عصبی شدم اینقدر به بچه فکر کردم .هر ماه میگم ای ...

باید به خدا بسپریم

اخه فکر کردن بیش از حد هم خوب نیست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
بچه ها یه سوال من سر دخترم ماه سوم اقدام باردار شدم الان شش ماه بچه های نت گفتن باید به رحم استراحت ...

خواهر من بعد ی بچه ۶ ساله به همین هوا ک حالا تا ۶ ماه دیگه نمیگیره رفت تو اقدام و بعد دو هفته باردار بود

فقط نمیدونم چرا من گیراییم ب اینا نرفته خخخ

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
باید به خدا بسپریم اخه فکر کردن بیش از حد هم خوب نیست

بازم‌توکل به خودش 😥😥

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
10ماه

شما دکتر رفته بودی؟؟منم این ماه میشه ماه دهمه اقدامم .

خواهر من بعد ی بچه ۶ ساله به همین هوا ک حالا تا ۶ ماه دیگه نمیگیره رفت تو اقدام و بعد دو هفته باردار ...

امضامو بخون من تحمل ندارم بخاطر این میگم برم که حداقل اگه خدا بخواد زود بگیره حداقل تا چهار ماه دیگه بگیره 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
الان هر علایمی داشته باشی همش توهمه و تلقین.صبر کن موعدت گذشت بی بی بزن.چند ماهه اقدامی؟مشکلت چیه؟

دو ماه شهریور و مهر تو اقدارم بودم

باز الان دو ماه قبلی تو اقدام

مشگل ندارم عزیزم ولی انقد همه اطافیانم تو ماه اول باردار شدن ادم دلش میخواد

امضامو بخون من تحمل ندارم بخاطر این میگم برم که حداقل اگه خدا بخواد زود بگیره حداقل تا چهار ماه دیگه ...

اخی عزیزم متاسفم

خیلی سخته

چجوری کم کردی؟من  هرکاری میکنم بهش فک نکنم نمیشه مخصوصا روزهای اخر

عزیزم منن مثل شما بودم و حتی دیگه جوری شده بود که همش گریه میکردم به خاطر این موضوع ولی یه دوستی داشتم که از مشکلم باخبر بود و چون خودش هم با سختی باردار شده بود تو عوض کردن روحیم خیلی تلاش کرد، کلاس رفتم، باشگاه یا یه چیزی که سرگرمم کنه و از فکر کردن ازاد بشم ببخشید که طولانی شد