2777
2789

ساختمون ما دویست می‌دیم همه هزینه ها مثل قبض و تعمیرات رو جدا ، ولی باز الکی می‌خوان هزینه رو دوباره کنند ، فقط یه نظافتچی یه بار در ماه هزینه داریم باز با این حال می‌خوان اضافه کنن، شما چه قانون هایی دارین

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

200 خب واقعا زیاد نیست با این هزینه ها ولی خب همینو جکار میکنن پس؟

آخه همه چی جدا پرداخت می‌کنیم 

همون نظافت واسه سال جدید حداقل چهل درصد افزایش داره، ما شارژی نیستیم، هر قبضی که بیاد تقسیم بر نفرات میشه، هزینه جانبی هر چی پیش بیاد تقسیم بر تعداد واحدها میشه، نظافت هم واحدی هست

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزیزم واسه امسال ۲۰۰ خیلی کمه ما هم مدیر ساختمونیم من کامل در جریانم امسال دستمزد نظافتچی و ... خیلی ...

نظافتچی 300میگیره ، همه هزینه ها رو جدا پرداخت می‌کنیم عزیزم 

همون نظافت واسه سال جدید حداقل چهل درصد افزایش داره، ما شارژی نیستیم، هر قبضی که بیاد تقسیم بر نفرات ...

نه نظافتچی تا آخر سال قراداد 300هزار تومنی داره

آخه همه چی جدا پرداخت می‌کنیم

خب نظافتچی ماهانه چقدر میگیره؟

پس این پول رو خرج چی میکنن؟

شاید کم بیارن اونو هزینه میکنن

من مادر بزرگم منزلشون همه رو با هم حساب میکنن مثلا

خب خیلی بیشتر هم میشه

مثلا شاید اصلا یه ماه هیچ هزینه تعمیراتی نباشه ولی اون هزینه کسر نمیشه دیگه

بله

اوکی در اینصورت از مدیر بخواین لیست هزینه های ماهیانه رو اعلام کنه دقیق معلوم بشه پول کجاها هزینه شده ما هر ماه داخل گروه واتساپی ساحتمون لیست خرجها و هزینه ها و موجودی صندوق اعلام میکنیم