ساختمون ما دویست میدیم همه هزینه ها مثل قبض و تعمیرات رو جدا ، ولی باز الکی میخوان هزینه رو دوباره کنند ، فقط یه نظافتچی یه بار در ماه هزینه داریم باز با این حال میخوان اضافه کنن، شما چه قانون هایی دارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم واسه امسال ۲۰۰ خیلی کمه ما هم مدیر ساختمونیم من کامل در جریانم امسال دستمزد نظافتچی و ... خیلی رفته بالا سرویس آسانسور برق سه فاز آسانسور همه چی حدودا دو برابر شده
همون نظافت واسه سال جدید حداقل چهل درصد افزایش داره، ما شارژی نیستیم، هر قبضی که بیاد تقسیم بر نفرات میشه، هزینه جانبی هر چی پیش بیاد تقسیم بر تعداد واحدها میشه، نظافت هم واحدی هست
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
اوکی در اینصورت از مدیر بخواین لیست هزینه های ماهیانه رو اعلام کنه دقیق معلوم بشه پول کجاها هزینه شده ما هر ماه داخل گروه واتساپی ساحتمون لیست خرجها و هزینه ها و موجودی صندوق اعلام میکنیم