مشکلم چیز کوچیکیه ولی مدتیه رو اعصابمه،من مدتیه با پسری نامزد کردم،روزهای جمعه پیش هم هستیم و رابطه هم داریم،با اینکه پسر مرتبیه چندبار که پیشش بودم حس کردم حموم نکرده،بدنشو شیو نکرده بود و بدتر از همه انگار چندروزه مسواک نزده و دهنش بوی بدی میداد چندید بار این مورد تکرار شد تحمل کردم چندبار متوجه شد از اینکه منو میبوسه اذیت میشم ولی روم نشد بهش بگم امروز پیش هم بودیم بقدری دهنش بو میداد نتونستم ببوسمش و گفت دوش گرفتم در صورتیکه فهمیدم دروغ میگه منم موضوع رو بهش تو پیام گفتم حالا ازم خیلی ناراحت شده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینقدر که پتانسیل این رو داره که کاری کنه از نامزدت سرد بشی
و حق طبیعی شماست که بخوای نامزدت تمیز باشه
حتما جدی باهاش برخورد کن و بگو که میخوای تمیز باشه
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اتفاقا کار خوبی کردی منم اوایل زندگیم خیلی چیزا دیدم ازشوهرم که روم نشد همون اوایل بهش بگم الان که ۱۳ساله گذشته خیلی بدتر شده میگم کاش همون اول گفته بودم الان باعث شده ازش سردبشم
اسی نسخه های متعدد اینجا ممکنه به دابطتون خدشه وارد کنه چرا که انسانها از زاویه دید خودشون ومحیط وشرایطشون نگاه میکنن،ممکنه نامزدت هزار خوبی داشته که اینا ازش خبر ندارن ....پس درکمال احترام وبه شیوه مناسب باید خواسته رو مطرح کرد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏