2777
2789
عنوان

مردی که بهداشت شخصیشو رعایت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 41 پست

من بهش تو پیام خیلی با احترام و دوستانه گفتم ولی بهش خیلی برخورده،آخه مشکل اینه چندین بار تحمل کردم ولی امروز از پس کشیدنم متوجه شد اما فکر کرد باهاش سرد رفتار میکنم

منم اومدم خونه تو پیام بهش گفتم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره🙏🏻🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالم بد شد 🥴 اینو از کجا پیدا کردی!!

واقعا خیلی پسر مرتبیه تو اکثر کارها و موارد زندگی ولی اصلا تعجب میکنم چطور یچیز به این سادگیو درست رعایت نمیکنه

وقتی بیرون همو میبینیم خب عطر ادکلن میزنه تیپش خوبه مشخص نمیشه 

نه هنوز عقد نیستیم

پس تحدید نظر کن تو تصمیمت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دیکه رابطه که داری یعنی نمیشه شوهرت ؟ یعنی ممکنه ردش کنی ؟ ببخشید رک گفتم

نه قبلشم مدتها ازهم شناخت داشتیم ولی الان که رابطه داریم متوجه این مورد شدم اصلا دوست نداشتم باهاش مطرح کنم ولی دیگه مجبور شدم

نه قبلشم مدتها ازهم شناخت داشتیم ولی الان که رابطه داریم متوجه این مورد شدم اصلا دوست نداشتم باهاش م ...

کار خوبی کردی ،من قبلاها شوهرم صبح زود ساعت پنج از خواب بیدار می شد و درخواست رابطه می کرد ،ناشتا دهنش خیلی بو میداد واقعا فراری می شدم ،بعد خودم می رفتم دست و صورتمو می شستم مسواک می زدم بعد می گفتم آدم ناشتا دهنش بو میده یه لقمه نون و یه لیوان آب می خوردم ،بعد خودش خجالت کشید دیگه درست شد

کار خوبی کردی ،من قبلاها شوهرم صبح زود ساعت پنج از خواب بیدار می شد و درخواست رابطه می کرد ،ناشتا ده ...

آره خیلی حس بدیه ،مخصوصا که من خودم یکم وسواسیم دست خودم نیست این چیزارو زود متوجه میشم و اذیت میشم