2777
2789

آب کلم قرمز بعد از ده دقیقه جوشیدن و ادرار نصف نصف قاطی میکنن میگن بنفش بشه دختر صورتی یا قرمز پسر

روش دیکه هست ک میگن درصدش خیلی بالاست رشد گندم و جو با ادرار زن باردار گندم دختر و اگه جو رشد کنه پسر

لطفا بیاید بگید صحت داره یا نه

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلمو انجام دادم رنگش تغییر نکرد 

میگن با ادرار اول صبح بزنید راستش اینو مثال نقضشو چن جا دیدم ولی خب بازم خواستم ببینم دوستان چ کردند

در اصل همون گندم و جو رو میخوام بدونم بعضیا اشتباه گرفتن فک میکردن گندم پسره درصورتی ک تست کردن و گندم رشد کرده بچشون دختر بوده و درست هم همینه

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من که فقط جوش شیرین رو امتحان کردم عزیزم گندم و جو گناه داره حلقه و زنجیر رو امتحان نکردین؟؟ ...

وای بنظرمنم گناهه اخ کی اینکارومیکنه

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
کلم میدونم درسته چندین بار امتحان شده 

نه اونم خیلیا زدن برعکس بوده خواستم درصدشو بفهمم

نه اونم خیلیا زدن برعکس بوده خواستم درصدشو بفهمم

استارتر چه علائمی داری الان که بارداری؟

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من