اما علایم م رو میگم بهت سر دخترم از هفت هفتگی هرچی میخوردم بالا میاوردم، هیچی ویا. نمیکردم فقط نون پنیر و دلم میخواست فقط بخوابم ، اینسری پاهام یخ بود از ۵هفتگی بو ها رو زود میفهمیدم و حالت تهوع داشتم ولی بالا نمیآوردم تا ۹هفته که صبح ها یبار بالا میاوردم ، سیب زمینی سرخ کرده دوست داشتم چیزای ترش و شیرین دوست داشتم ، زرنگتر هم شدم گفتن پسره دیگه توکل بر خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متخصص هم خطا میکنه تو حدس زدن عزیزم مگ احتمال ندادن جنسیت بچه رو؟
نه گفت برای جنسش زوده گفتم احتمالی چطور؟گفت آخه خطامیده،ضربان قلبش کپیه سرپسرم بود مونمیزد،آخرش دیدمن اصراردارم گفت ظاهرش به دخترمیخوره ولی جنسیتش ونتونست ببینه
یکی ازبهترین دکترای این منطقه س،به اکثریت تو۱۲هفته ۷۰درصدگفته ودرست بوده،ولی نمیدونم شانس من چرااینط ...
ای وای پس قسمتت بوده عیب نداره اینجوری شیرین تره😍 من همش استرس داشتم ک نکنه خطا بشه حدسش چون خیلی دختر دوس دارم نمیدونستم ذوق زده بشم یا نه میترسیدم بخوره تو ذوقم 😂