2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم منم دوفامد میخورم.. شما اضافه وزن اوردین؟؟ دوفامد چاق می کنه میگن.. فکر می کردم فقط خودم ر ...

عزیزم دکترم بہ من 3 ورق دوفامد داد گفت از شب 14 پریودی بہ مدت 10 شب بخور

فعلا اولین خشاب رو خوردم بعد تموم شدنش بعد 7 روز پریود شدم بہ حدی پریودیم بخاطر این قرص سنگین و زیاد شدہ کہ روزی 2 بستہ نوار تموم میکنم و لباس زیرامم عوض میکنم نمیتونم تکون بخورم 

اخہ من ضخامت رحمم دارم گفتم داروھام تموم شہ برم سونو بدم ببینم چجوریہ 

ارہ منم بخاطر تنبلی خیلی ریزش مو دارم

عزیزم قرص ھرویت بگیر ھر روز بخور عالیہ برا ریزش مو تو گوگل ام میتونی راجبش سرچ کنی

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
چی بگم والا.. یدونه دوفامد داده ۱۰ کیلو اضافه وزن اوردم..

من هرچی قرص هورمونی دکتر داده بود ریختم دور ،سیکلمو بزور منظم کرده بودم همرو زد بهم ،اگ میدونی داره چاقت میکنه ب دکتر بگو برات عوضش کنه یهو مص همین بازیگره میشیا دگ صد کیلو اینا شدی کاریش نمیشه کرد چون چاقی هورمونیم هس شاید هیچوقت از بین نره 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

عزیزم دکترم بہ من 3 ورق دوفامد داد گفت از شب 14 پریودی بہ مدت 10 شب بخورفعلا اولین خشاب رو خوردم بعد ...

وای عزیزم منم دقیقااااال پریودم خیلی سنگین شده.. یعنی خونریزیم شدید شده.. پس به همین دلیله.. 

حتما ورزش کنید یوگا کار کنید باشگاهم نتونستید تو خونه.. رژیم غذایی ام تاثییر داره .. خواب.. منو دیر خوابی اینجور کرد.. تا شیش صبح بیدار می موندم فیلم و سریال می دیدم به مدت چهار سال!!!! به شدت شیرینیجات میخوردم.. تحرکم صفر.. همش از سبک زندگی هاست..

وای عزیزم منم دقیقااااال پریودم خیلی سنگین شده.. یعنی خونریزیم شدید شده.. پس به همین دلیله.. حتما ور ...

دقیقا ھمش بخاطر سبک زندگیہ

منم شبا دیر میخوابم 4 صبح میخوابم

ولی تو خونہ خیلی فعالیت دارم

ارہ سنگینی پریود بخاطر ھمین قرصہ

من کہ خیلی اذیتم الان نمیتونم تکون بخورم تازہ مھمونم دارم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
حتما عزیزم .. رژیم باید چطور باشه؟

از متخصص تغذیه بگیر نسبت به قد و وزنت ولی اگه حوصله رژیم سخت و نداری، قند و شیرینی جات و تنقلات و حذف کن. میوه روزی دو سه تا بخور. برنج نهایت روزی ده قاشق بخور. آجیل بخور حتما. ماهی مرغ کلا گوشت و چیزایی که پروتئین داره مثل عدسی. ۶ روز در هفته رعایت کن ۱ روز در هفته وعده آزاد بذار مثلا دلت میتزا خاست یا شیرینی هفته ای بار خودت و مجاز کن به خوردنش. دیگه اینکه سالاد بدون سس بخور، روغن زیتون خوبه توش بریزی. زیتون با غذات بخور. نون جو بهتره تا مثلا نون بربری و تافتون.دمنوش میتونی بخوری. انجیر و آلو بخارا هم خوبه روزی چندتا بخوری

وای یا امام حسین.... یعنی اگه چاقم کرد بگم عوض کنه؟؟

اره ده کیلو خ زیاده،اینا معمولن دوتا قرصن هر دو هم یکاریو انجام میدن ولی یکیش رو اونایی استفاده میکنن ک لاغرن و باهاش اضافه وزن میگیرن یکیش مخصوص اوناییک اضافه وزن دارن و لاغرشون میکنه فک کنم همون متفورمین۵۰۰میشه 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وای عزیزم منم دقیقااااال پریودم خیلی سنگین شده.. یعنی خونریزیم شدید شده.. پس به همین دلیله.. حتما ور ...

چقد سبک زندگیامون شبیه ب همه🤣من الان رفتم بلغور گندم و لوبیا چشم بلبلی و هنو یسری چیزا دیگم مونده دستم خالیه دارم کم کم میخرم ،دگ میخا شرو کنم اصلاح سبکو ورزشو اینام انجام بدم،این قرصا درمان نمیکنه بعضن بهمتم میریزه من نزدیک دو میلیون فقد خرج دارو کردم همشون راهیه زباله شد فقد اون امپوله و قرصه خوب بود 

چقد سبک زندگیامون شبیه ب همه🤣من الان رفتم بلغور گندم و لوبیا چشم بلبلی و هنو یسری چیزا دیگم مونده د ...

اره قربونت برم سبک زندگیمون خراب کرده همونم درستش می کنم سه ماه خوابم درست کردم خونه ورزش می کنم.. شیرینی سعی میکنم نخورم.. چیکار کنیم دیگه من همش خودمو سرزنش می کنم.. خودم باعثش شدم.. از خودم نمیگذرم..

اره قربونت برم سبک زندگیمون خراب کرده همونم درستش می کنم سه ماه خوابم درست کردم خونه ورزش می کنم.. ش ...

چجوری تونستی خوابو تنظیم کنی من هنو درگیرشم