2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 57 پست
ادم دور از جون سرطان بگیره ولی تنبلی نگیره منم دچارشم دارو میخورم تحت نظر دکترم همش مجردی؟

واای دور از جون.. اره مجردم.. ولی چی بگم مو برام نمونده یعنی اعتماد به نفسم از بین رفته.. 

همش به این فکر می کنم موهام بر میگرده.. یا نه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم دکتر قرص دوفامد دادریزش مو دارم شدیدبرا ریزش مو قرص ھرویت میخورم ی خوردہ کمتر از قبل ...

وای عزیزم منم دوفامد میخورم.. شما اضافه وزن اوردین؟؟ دوفامد چاق می کنه میگن.. فکر می کردم فقط خودم ریزش دارم..

به من دوفامد و پودر تقویتی داده..فولیکوژن چیه؟

مکمله برا تقویت فولیکول مو،پودر ای پی شش بهت داده؟بهش بگو حتمن برا ت امپولارو بنویسه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بله..متفورمین داده.. همچی..ریزش مو..سیاهی بدن..چاقی..پریودم همش عقب نیفته

شما ام مثل منی🥲🥲 کاش سبک زندگیمو درست می کردم.. من شبا دیر میخوابیدم تا شیش صبح بیدار می موندم .. غذام درست نبود.. حس می کنم بخاطر اون اینطور شدم..

مرسی گلم🌿 اره فکر می کنم

اگ اونه ک تسلیت میگم🙂البته امیدوارم بت بسازه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دوماهه تو خونه ورزش می کنم.. یعنی انقدر ورزش تاثییر داره..

خونه رو ول کن ، برو باشگاه انگیزه بیشتر داشته باشی روحیت بهتربشه، تو خونه به درد نمیخوره که. برو زیر نظر مربی اگه تواناییش و داری نیمه خصوصی بگیر چندماه که فشنگ تمام حرکات رو یاد بگیری درست انجام بدی، تو خونه مگه کسی هست بهت بگه درسته یا غلط.

آره تاثیرش زیاده به شرط ادامه دادن تا اخر عمر و رژیم. نه که دوماه بری ول کنی نری. سبک زندگیت کن کلا باشگاه رفتن و