23tdaram مدیر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 106 عنوان کربلا | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست چرا همه اونایی ک هم سن منن و فامیل هستن تونستن برن کربلا ولی من هنوز نتونستم برم /:منم دلم میخواد برم کربلا چ دعای کردین ک تونستین برین کربلا زیارت اقا 1404/01/22 | 18:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
janee عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 294 خوش بحالت فک میکنم من ادم بدیم ک منو نمیخواد گاهی اوقات فک میکنم اونجوری ک باید بنده خوبی باشم نیست ... ن عزیزم بخدا منم انقد حسرت میخوردم همه هرسال میرفتن هی کلیپای حرمو نگاه میکردمو گریه میکردم فک میکردم منو دوسنداره از ۹۷ اینا بود تا الان ک تازه منو طلبید ولی میچسبه ان شالله قسمت توهم بشه نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12720 ایشاالله ک بری من همون یبارم نرفتم وقتی میشنوم یکی میخواد بره کربلا بغضم میگره میگم چطور منو نمیخواد ... عزیزم نههه امسال دیگه میری🫂❤️ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
23tdaram مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 106 ن عزیزم بخدا منم انقد حسرت میخوردم همه هرسال میرفتن هی کلیپای حرمو نگاه میکردمو گریه میکردم فک میکرد ... دقیقا از حسودی میمیرم وقتی میبینم بقیه میرن من جا موندم چ خوبه ک ت زو طلبیده
23tdaram مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 106 عزیزم نههه امسال دیگه میری🫂❤️ دعا کن ک اونایی ک نتونستن برن هم لیاقت رفتنو پیدا کنن
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12720 دعا کن ک اونایی ک نتونستن برن هم لیاقت رفتنو پیدا کنن انشاالله عزیزم🥲❤️اصلا انگار یهویی شد که رفتم فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
janee عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 294 دقیقا از حسودی میمیرم وقتی میبینم بقیه میرن من جا موندم چ خوبه ک ت زو طلبیده برات دعا میکنم عزیزم همین امسال بری نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍
23tdaram مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 106 انشاالله عزیزم🥲❤️اصلا انگار یهویی شد که رفتم فداتبشم ایشاالله بهترینا قسمتت بشه🤍
23tdaram مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 106 برات دعا میکنم عزیزم همین امسال بری قربون مهربونیت برم💖
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12720 فداتبشم ایشاالله بهترینا قسمتت بشه🤍 ممنونم عزیزم❤️🌹 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨