2777
2789

همه گفتن نه،بغیر یکی دونفر

خواستم بگم درود برشما

نسل جدید چقد عاقل شدن

دمتون گرم

البته من منظورم ازدواج با ادمای خیلی پولدار نیستا،ولی با ادم یه لاقبا و بی هیچی نباید ازدواج کرد،یا هیچی نمیشن این ادما،یا اگه شدن قبلشون یادشون میره و گداصفتن

البته همه جا استثنا هم هستت

همبرگرم،پنیری🫤آی ام تعلیق شده🫡🫡🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم سرباز بود و من شرایط خوبی داشتم اونموقع کارمند عالی رتبه بودم .

سن هردومون هم کم نبود 

ایشون هم درگیر دانشگاه بود که وقت نکرد خدمت بره

من خواستگارهای با سطح مالی بسیار بالا داشتم ولی هیچکدوم رو قبول نکردم 

چون دنبال چیزی بودم که در همسرم دیدم .

الان ایشون بعد از چهارسال زندگی بسیار پیشرفت کرده

و همیشه میگه در اون شرایطی ک حتی خانواده خودم ، دخترشون رو ب همچین شخصی نمیدادن تو پای من موندی 

تو زن زندگی هستی چون ایستادی و باهم ساختیم 

وگرنه توی شرایط مالی خوب که همه بلدن زندگی کنن 

منم نسل جدیدم زمان خواستگاریم همسرم لباس تنش رو باباش گرفته بود اما سه ماه کار کرد بهترین مراسم عقد رو برام گرفت همه دهنشون واموند الان که سه سال گذشته همه چی درست و درست و درست تر شد . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین اگه ببینم پسر ۲۴ پنج سالشه تازه درسش تموم شده داره میره سر کار و آدم باعرضه و با جنمی و بعدها مطمئناً شرایط خیلی خوبی داره چرا که نه خودم دقیقاً با همین شرایط ازدواج کردم و الان که ۱۰ سال می‌گذره خیلی راضیم. و عقیدم همیشه این بود با پسری ازدواج می‌کنم که خودش عرضه داشته باشه نه اینکه دنبال جیب باباش باشه

دقیقا،منم نمیگم پولدار باشه ولی باید بتونه یه حداقلی رو تامین کنه و با عرضه باشه برای زندگی

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
ببین اگه ببینم پسر ۲۴ پنج سالشه تازه درسش تموم شده داره میره سر کار و آدم باعرضه و با جنمی و بعدها م ...

من صبر میکنم همون پسر با عرضه یکی دو سال کار کنه ببینم چی میتونه بخره عرضش رو نشونم بده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عاشق پول بودن کار سختی نیست 

ولی انتظار نداشته باشید اونم عاشق شما باشه پس اگر روزی ولتون کرد یا خیانت کرد گله نکنید

چون شما پولشو انتخاب کردید نه خودش

چون عشق پاک تر از اونیه که به پول آلوده شه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره