2777
2789

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

حدود ۱۱سال هست ک ازدواج کردم حاصل دو فرزند ۱۰و۶ساله هست

از سال چهارم زندگی متوجه خیانتش با یک دختر افغانی شدم اما بچه دومم باردار بودم و تحمل کردم که با قرص خودکشی کردم ولی نمردم یک زندگی سطح پایین خونه اجاره ای ،شوهری که کلا نبود و وابستگی ۱۰۰درصد به خانوادش و یک مادرشوهر بد 

از اون به بعد دوباره بعد دو ماه امتحانش کردم که بازم به من پا داد..از اون جریان گذشت و از کارانداختنش بیرون و۷ماهه باردار بودم که بهش کمک کردم با کمک پدرم مغازه زد و در نه ماهگی از طریق اینستاگرام گفتم من پایه رابطه جن سی هستم که باز هم قبول کرد.

وقتی زایمان کردم و اون مغازش زده بود و مغرور بود دقیقا روز ۱۸زایمانم چون مستاجر بودم و پدر مادرم اسباب آسیه ام را جابه‌جا کردن خونه مادرم بودم که گفتم بیا پیش من و بچه ها اونجا گفت نمیام و من التماس کردم ک بیا من زن زاچ هستم برگشت گفت تو مغازه راهت نمیدم باید بری توالت بشوری.بعد اون رابطه های متعدد با کارگرهاش داشت و اعتراضات من نادیده گرفته میشد که تو روانی هستی در سال کرونا برشکست کرد و اینبار پول پدرم رو نداد

من بازهم حمایتش کردم و دوباره برگشتیم ب شهر خودمون و مغازه رو ازشریکش برداشتیم حالا اون مغازه جون گرفته خانوادش ب مغازه چسبیدن و من رو خونه نشین کردن قرار بود من مدیریت کنم و حقوقی بگیرم که شد حاصل ۴سال زحمتکشی که در کمال ناباوری به ناحق با زور و شکنجه ازم گرفت حالا بعد ۲۰روز قهر برگشتم دیدم با زن های مختلف حرف زده بازم بخشیدمش هیچی تغییر نکرده که تو این خونه باید بشینم و منتظر باشم آقا بیاد نه میتونم با خواهر و خواهرزاده و دوستام رفت و آمد کنم سر (اینکه اونا دخالت میکنن)ولی من اونا رو دوست دارم و اونا دخالت ندارن و کارم. رو گذاشتم کنار بیکار ته خونه 

ویژگی های اقا؛دست بزن (دارد) فحاش (است)

مادر دوست و خواهر دوست(است)

خیانتکار(است).

الآنم میگه هر وقت میخوای برو 

خانوادم (حمایتم میکنن)

۲۷سالمه 

بچه ها پیش پدر میمونن البته موقتی بعدش برم سرکار خونه مستقل بگیرم میزارمشون قصد شوهر کردن دوباره اصلا ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این به هیجا‌نمیرسب خودتو نجات بده

الان خرج خونه را میاره ولی همین دیشب کتک کاری کردیم ظهر هم گفت ایندفعه بری دیگه نمیام دنبالت پول هم که کم کم میده تو کارت اگر لازم باشه وگرنه میگه می‌خوام خونه بخرم اینم یادم رفت تمام اموال از اسمش درآورده داده به مادرش

تو که خانواده حامی داشتی اصلا تا الان نباید ادامه میدادی

نه اوایل اصلا حمایتم نمیکردن همین پارسال منو برگردوندن امسال ک در حد کشت کتکم زدومیخواست پولارو ب زور بگیره و پدر مادرش آورد بالاسرم نظرشون عوض شد

نه اوایل اصلا حمایتم نمیکردن همین پارسال منو برگردوندن امسال ک در حد کشت کتکم زدومیخواست پولارو ب زو ...

همین الان هم که پشیمونن و حمایتت میکنن خوبه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا برای این رزل بچه آوردی تند تند این همه خیانت تا جوونی خودتو نجات بده چون دیگه بعد حتی پای رفتنم ...

همین الآنشم ندارم اما میترسم آینده که پیر شدم سرم هوو بیاره 

بد دل هم هست از هیچ لحاظ آزادی ندارم ک بگم آره اگر خیانت می‌کنه حداقل میتونم کار کنم رشد کنم یا رفت و آمد داشته باشم

برای بچه ها دل میزنم که باید ترکشون کنم با اینکه سنشون خوبه ولی ضربه میخورن

نمیتونی با خودت ببریشون؟ آخه شوهرت هم آدم نیست که بچه هارو بهش بسپری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونی با خودت ببریشون؟ آخه شوهرت هم آدم نیست که بچه هارو بهش بسپری

نه خانوادم اونقدام اوضاع مالی مساعد ندارن و اصلا قبول نمیکنن 

می‌دونم نیست ولی خب چاره چیه منم این همه سال صبر کردم بچه هام بزرگ بشن. اما الان میبینم هی سنمم داره می‌ره بالا بدون هیچ رشد و پیشرفتی

این کرامت و برزگی که شما داری عالی هست،این حد از بخشش و.... روح بزرگی میخواد،قدر خودت رو بدون،گاهی خدا ما رو میزاره سر راه یکی تا نجاتش بدیم اما اشتباه شما هم خیلی برزگ بوده که امتحانش میکردی ،اگر هر کسی گناه کرد شما باید راه درست رو برای درمانش انتخاب کنی،نه اینکه تله بزاری ببینی گناه میکنه یا نه،بگذريم به هر حال من باشم حال دل خودم رو اونقدر خوب میکنم و اوج میگیرم و اون رو با خودم میارم بالا ...

به خدا بچسبی شما رو بالا میبره خدای هرکسی درونشه و باید پیداش کنه.برو به سمت خودت و خدایی که تو رو آفریده رو پیداش کن

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

نه خانوادم اونقدام اوضاع مالی مساعد ندارن و اصلا قبول نمیکنن می‌دونم نیست ولی خب چاره چیه منم این هم ...

واقعا شرایط سختیه دیگه نمیدونم چی بگم خدا کمکت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الآنشم ندارم اما میترسم آینده که پیر شدم سرم هوو بیاره بد دل هم هست از هیچ لحاظ آزادی ندارم ک ب ...

هوو اورده که 

حتما باید ازدواج کنه 

احساس میکنم همش خودتو داری گول میزنی بشین ببین باخودت چند چندی 

چی میمونه ازت با این مرد