سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه
حدود ۱۱سال هست ک ازدواج کردم حاصل دو فرزند ۱۰و۶ساله هست
از سال چهارم زندگی متوجه خیانتش با یک دختر افغانی شدم اما بچه دومم باردار بودم و تحمل کردم که با قرص خودکشی کردم ولی نمردم یک زندگی سطح پایین خونه اجاره ای ،شوهری که کلا نبود و وابستگی ۱۰۰درصد به خانوادش و یک مادرشوهر بد
از اون به بعد دوباره بعد دو ماه امتحانش کردم که بازم به من پا داد..از اون جریان گذشت و از کارانداختنش بیرون و۷ماهه باردار بودم که بهش کمک کردم با کمک پدرم مغازه زد و در نه ماهگی از طریق اینستاگرام گفتم من پایه رابطه جن سی هستم که باز هم قبول کرد.
وقتی زایمان کردم و اون مغازش زده بود و مغرور بود دقیقا روز ۱۸زایمانم چون مستاجر بودم و پدر مادرم اسباب آسیه ام را جابهجا کردن خونه مادرم بودم که گفتم بیا پیش من و بچه ها اونجا گفت نمیام و من التماس کردم ک بیا من زن زاچ هستم برگشت گفت تو مغازه راهت نمیدم باید بری توالت بشوری.بعد اون رابطه های متعدد با کارگرهاش داشت و اعتراضات من نادیده گرفته میشد که تو روانی هستی در سال کرونا برشکست کرد و اینبار پول پدرم رو نداد
من بازهم حمایتش کردم و دوباره برگشتیم ب شهر خودمون و مغازه رو ازشریکش برداشتیم حالا اون مغازه جون گرفته خانوادش ب مغازه چسبیدن و من رو خونه نشین کردن قرار بود من مدیریت کنم و حقوقی بگیرم که شد حاصل ۴سال زحمتکشی که در کمال ناباوری به ناحق با زور و شکنجه ازم گرفت حالا بعد ۲۰روز قهر برگشتم دیدم با زن های مختلف حرف زده بازم بخشیدمش هیچی تغییر نکرده که تو این خونه باید بشینم و منتظر باشم آقا بیاد نه میتونم با خواهر و خواهرزاده و دوستام رفت و آمد کنم سر (اینکه اونا دخالت میکنن)ولی من اونا رو دوست دارم و اونا دخالت ندارن و کارم. رو گذاشتم کنار بیکار ته خونه
ویژگی های اقا؛دست بزن (دارد) فحاش (است)
مادر دوست و خواهر دوست(است)
خیانتکار(است).
الآنم میگه هر وقت میخوای برو
خانوادم (حمایتم میکنن)
۲۷سالمه
بچه ها پیش پدر میمونن البته موقتی بعدش برم سرکار خونه مستقل بگیرم میزارمشون قصد شوهر کردن دوباره اصلا ندارم