2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه ❌بیایید راهنمایی خانومای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست
این کرامت و برزگی که شما داری عالی هست،این حد از بخشش و.... روح بزرگی میخواد،قدر خودت رو بدون،گاهی خ ...

من خودم رو. دوست دارم و حس میکنم این بی احترامی ها و این نوع رنج و قدر نشناسی ها لایق من نیست اما دو طفل معصوم من قراره از من دور باشن و من خیلی عذاب میبینم اما به جاش میتونم در آینده یک مادر حامی و پناهنده براشون باشم می‌خوام به خدا توکل کنم و به احتمال خیلی زیاد برم چون وقتی حرف از رفتن میشه لحظه ای. تردید نمیکنه و میگه برو و این یعنی من تو این زندگی بی ارزش هستم 

هوو اورده که حتما باید ازدواج کنه احساس میکنم همش خودتو داری گول میزنی بشین ببین باخودت چند چندی چی ...

تمام موهای سرم ریخته پیشونیم و خط خنده دارم +روح خورده شده و اعتماد به نفس از بین رفته 

اینکه من نبودم رفته با کسی و چت اینا که من حمایت مالی میکنم و این حرفا هم خیانت حساب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم رو. دوست دارم و حس میکنم این بی احترامی ها و این نوع رنج و قدر نشناسی ها لایق من نیست اما دو ...

مرد ها غرور دارن و ذاتا از جدایی ترس دارن،اما نمیخواد بگه کم اوردم،مشکل شوهرت نبود رشد عاطفیه عاطفه نداره که دلت رو میشکونه و توهین میکنه ،برو از اطرافیان نظر سنجی کن میفهمی .

طرف استاد حوزه بود و زنش همش اون رو میزد و فحشش میداد،شاگردها گفتن استاد چند نفر خانوم بفرستیم برن ادبش کنند استادش گفت من هر چی رشد کردم به خاطر تحمل اخلاق این خانوم بود و ممنونم هستم که منو رشد داد،ببین که چه ضعف هایی داری که خدا میخواد اون ها رو درمان کنه،مثلا  فهمیدن رابطه شوهرت با بقیه و حفظ احترامش 

این جمله هم قشنگه که میگه 

هر ثانیه ی زندگی ما دو راه خیر و شر داره که کدوم رو انتخاب کنیم تا به سمت خدا بریم 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

مرد ها غرور دارن و ذاتا از جدایی ترس دارن،اما نمیخواد بگه کم اوردم،مشکل شوهرت نبود رشد عاطفیه عاطفه ...

نفهمیدم چه گفتی یعنی من صبر کنم در برابر تمام این مشکلات ؟

درسته من قوی شدم اونقدر قوی که الان بدون شوهر میتونم کار کنم رشد کنم پیشرفت کنم و انقد آسیب دیدم ک نمیزارم کسی بهم نزدیک بشه اما اون چطور مراقب خواهر خودش هست مادر خودش هست احترام اون ها داره تا برمن میرسه میشه بی عاطفه؟بنظر من چیزی جز بی ارزش دونستن من نیست من از اول هم ارزش نداشتم حالا هم ندارم تمام

ارزش شما رو اون تعیین نمیکنه،و شما هم طبق ارزش گذاری اون خودتون رو تنظیم نکنید که طلاق بگیرید یا نگیرید،بلکه هر انسانی در هرجایی هست باید باید باید اول خودش رو رشد بده و بعد اطرافیان رو،شما جای خوبی هستید ،مرد عاطفه نداره و برای مادرش خودشیرینی میکنه و عزت نفس نداره 

به هر حال اگر من بودم اونقدر به خوبی هاش فکر میکردم و می‌نوشتم و می‌نوشتم و شکر خدا رو میکردم بدون اینکه چیزی ازش بخوام 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

ارزش شما رو اون تعیین نمیکنه،و شما هم طبق ارزش گذاری اون خودتون رو تنظیم نکنید که طلاق بگیرید یا نگی ...

نمیشه اینطور دیدی نسبت به رابطه دو نفره داشت این کاملا از نظر من غلط هست من سالهاست بخاطر همین کمبود های ک شما گفتین دارم عذاب میکشم و از خود گذشتگی کردم دیگه توان و تحمل ندارم که بخوام بیام اون آقا رو درمان کنم