2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کیس تاپیک قبلته که خدا بهت داره رحم میکنه و متوجه نیستی!

ببین من همه رو میدونم ولی حتما بایدبرگرده.

قول دادم بخدا اگر برگرده قبولش نمیکنم.

ولی شما خیای چیزارو نمیدونی باید برگرده فقط

قربون خدا برم چقدر دیگه التماسش کنم مگه براش کاری داری حتی اگر به صلاح نبست صلاحش کنه؟خوبش کنه؟

دقیقا منم میگم واسه خدا معجزه کاری نداره ب معجزه کنه ب صلاحمون بشه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ببین من همه رو میدونم ولی حتما بایدبرگرده.قول دادم بخدا اگر برگرده قبولش نمیکنم.ولی شما خیای چیزارو ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه هیچ کاری نکنی 

مردا معمولا برمیگردن

دقیقا منم میگم واسه خدا معجزه کاری نداره ب معجزه کنه ب صلاحمون بشه

نمیدونم بازم پس پرده چی هست.ما لیاقت نداریم بازم حتی خوب اون آدم به درد ما نمیخوره نمیدونم.ولی اونقدر این سالا دعا کردم و نشد گاهی رها میکردم میگفتم هیچی با دعا درست نمیشه.ولی بازم دلم نمیاد تنها جایی که آرام میگیریم در خونه خداست

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه هیچ کاری نکنی مردا معمولا برمیگردن

چن بار قهر و آشتی داشتیم ولی محال بوده جوابمو نده.بار آخر همه جا بلاکم کرد همه جا.

لجبازی خیلییی و مغرور میگه مردا بالای ۳۰ ساله حوصله اینکارارو ندارن میذارن میرن

نمیدونم بازم پس پرده چی هست.ما لیاقت نداریم بازم حتی خوب اون آدم به درد ما نمیخوره نمیدونم.ولی اونقد ...

الهی عزیزم انشالله دعاهات مستجاب شن خوشحال شی

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

چن بار قهر و آشتی داشتیم ولی محال بوده جوابمو نده.بار آخر همه جا بلاکم کرد همه جا.لجبازی خیلییی و مغ ...

این حرفا قصه ان

بستگی داره چقدر از اون ارتباط خوششون اومده باشه

چرا میخوای دوباره برگرده؟