2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا قصه انبستگی داره چقدر از اون ارتباط خوششون اومده باشهچرا میخوای دوباره برگرده؟

خیلی بد تموم شد.هرچی اوایل التماسش میکردم که بلاکم کن بذار راحت‌تر برم.بلاک نمیکنی من امیدوارم روزی همه چی درست میشه میگفت این بچه بازیا چیه.

بعد این آخر سر به دوستم گفته بود محبت زیادش منو زده کرده من از این محبتش میترسه چه ضمانتی هست فردا سریع به نفرت تبدیل نشه؟

انگار خودم غرورم له شدن

خیلی بد تموم شد.هرچی اوایل التماسش میکردم که بلاکم کن بذار راحت‌تر برم.بلاک نمیکنی من امیدوارم روزی ...

و الان میخوای پسش بزنی؟ 

درکت میکنم اما ممکنه باز شل بشی 

پسره که کلا تعطیله بدون اغراق

درس بگیر و خودتو بیشتر از این عذاب نده همه ی ما اشتباهاتی داشتیم زندگی همینه

و الان میخوای پسش بزنی؟ درکت میکنم اما ممکنه باز شل بشی پسره که کلا تعطیله بدون اغراقدرس بگیر و خودت ...

آره نه اینبار خر نمیشم.دوبار خر شدم ولی بعدش باز چنان رفتار کرد که انگار اصلا نمی‌خواسته و به اصرار من تا اونجا اومده.همش میگفت من نمیخواستم بعد دوبار خداشاهده یکبار منو برد پیش زنداداشش یه بارم بهم گفت برو به داداشت بگو وقتی به داداشم گفتم چن روز بعد گفت من نمیتونم.پیاما التماسش رو هنوز دارم.که جوابشو بدم.از اونجا که جوابشو ندادم دیگه لج کرو مثل سابق نشد.