2777
2789

احتمالش خیلی کمه 

تا ۲۵هزار اینا میشه فکر کنم

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ۳۰ هزار پرستار بشه بیمارا سرویس میشن عزیزم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دیگ ۳۰ هزار از سهمیه هایی ک هیچی بارشون نیست راحتم میرن پزشکی ک بدتر نیست

اونا که حرومشون بشه

ولی بازم ۳۰ هزار خیلی بده..

اگه خودتی بمون پشت

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

انشاالله نه دیگ حوصله پشت موندن ندارم میخام ببینم اگه رشته خوبی میارم ازاد برم

باز ازاد ببین شاید اوردی

اون ک دولتی میشه رفت من ازاد میگم

فکر نکنم دولتی از ده هزار اینا میشه تا تهششش سی هزار

دیگ سی چهل هزار پرستار و.. نمیشه

رشته تاپ دولتی زیر پنج هزاره و تعهدی تا ۸هزار اینا

دیگ پرستاری هم بالای ۲۵ هزار فکر نکنم بشع

کارنامه و بزن گوگل در بیار شاید درست میگید 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

باز ازاد ببین شاید اوردی

من اصلا کلا قصدم اینه برم ازاد

توی گوگلم از این نرم افزارای تخمین رشته استفاده کردم با رتبه های خیلی بالاتری پرستاری ازاد قبول شده بودن حالا نمیدونم راسته یا نه

فکر نکنم دولتی از ده هزار اینا میشه تا تهششش سی هزاردیگ سی چهل هزار پرستار و.. نمیشهرشته تاپ دولتی ز ...

گفتم که عزیزم من دولتی نمیخام برم ازاد میخام برم خاستم ببینم با این رتبه میشه ازاد پرستاری یا هوشبری رفت یا نه