2777
2789
عنوان

چکار کنم دارم دیوونه میشم

78 بازدید | 9 پست

یاد اشتباه های خودم توی گذشته افتادم، اینکه چرا الکی با همه مهربون بودم، چرا به ادمای اشتباهی اعتماد کردم، چرا الکی با بعضیا صمیمی شدم و گرم گرفتم

خیلی ناراحتم، دارم دق میکنم از ظهر رفته روی مخم

الان خودمو میکشم

چکار کنم برن از توی ذهنم😭😭😭😭😭

به این فکر کن اگه این اتفاقا نمیفتادن هنوز همون سادگی رو داشتی هنوز دلت مثل قبل مهربون بود

بهشون به چشم یه تجربه نگاه کن 

هرچی بوده گذشته 

هیچ آدمی نمیتونه برای اولین بار. اشتباه نکنه و بتونه آدمای بد اطرافشو بشناسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن اگه این اتفاقا نمیفتادن هنوز همون سادگی رو داشتی هنوز دلت مثل قبل مهربون بودبهشون به چ ...

درست میگین، حق باشماس کاملا

اما خب میگم چرا واقعا؟!

چرا از همون اول این زرنگی رو نداشتم

این همه وقت گذاشتم برای ادمای بیهوده و این همه از خووم گذشتم، الان اونا راجب من چی فکر میکنن؟!

میفهمن من چقدر ضعیف و ساده ام

فکر نکن بهش .اون آهنگ معین هست که میگه نخور غم‌گذشته اونو دانلود کن با دقت گوش کن

از ظهر دارم تلاش میکنم ککه فکر نکنم، درس خوندم، تمیز کاری کردم، دوش گرفتم اما همش تو ذهنمن انگار که نمیخوان برن 

درست میگین، حق باشماس کاملااما خب میگم چرا واقعا؟!چرا از همون اول این زرنگی رو نداشتماین همه وقت گذا ...

نمیدونم ما بخاطر شرایطی که توش بزرگ شدیم اینقد ساده بودیم 

آدمای اطرافمون هم با این اتفاقا بهمون فهموندن اینجوری نمیشه زندگی کرد

دیگه با اینکه کی درموردت چی فکر میکنه ذهنتو مشغول نکن 

الان با عوض شدنت میتونی ثابت کنی اون آدم سابق نیستی و دیگه نمیزاری کسی ازت سواستفاده کنه 

تمرکز کن روی خودت و آینده ات و آدمای بهتر تو زندگیت 

هرچی اتفاق افتاده تموم شده رفته 

فقطم این اتفاق واسه تو نمیفته

شاید برا اونایی که باعث شدن اینقد حس بد بگیری و حس احمق بودن بکنی هم اتفاق افتاده باشه