2777
2789
عنوان

کنکوری و غیر کنکوریا بیا یه لحظه

88 بازدید | 4 پست

خانما شما خیلی‌هاتون جای مامان من هستین، می‌شه نصیحتی چیزی کنیم تا انگیزه بگیرم؟ این چند روزه خیییلی بی‌انگیزه شدم. مرسی ازتون پیشاپیش💚

تجربیا شما تموم کردین؟ من دو سه روز دیگه تموم می‌کنم به نظرتون بعدش با تست مرور کنم یا کلاس آموزشی ببینم؟ حس می‌کنم اگه برام تدریس شه بهتر یاد می‌گیرم ولی همه می‌گن این اشتباه رو نکن و ما این کار رو سال‌های قبل انجام دادیم و پشیمونیم و این حرف‌ها...

بعد به نظرتون CPRماز خوبه؟ دوپینگ چی؟

هومت، هوخت، هورشت.

اصلا دیگه الان وفت تدریس نیست اصلاااا فقط تست و تست حتی اگه میخوای فیلمم ببینی فیلم تست زنی ببین اول تستو نگه دار ودت حل کن بعد تدریسه تستو پلی کن اگه الان بخوای فیلمه تدریس ببینی به هیچ دردی نمیخوره موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن به چیزی ک میخوای میرسی

تو رشته ای ک دوست داری موفق میشی 

خونه ماشین لباسایی ک دوست داری سفرایی ک دوست داریو میری و میشی یه دختر مستقل و قوی

اگر هم مهاجرت بخوای میری😍

از این به بعد هر روز ی آزمون جامع بزن

اون کنکور بعد جامع سنجش 

میتونی هر شب هم سه ساعت اینا وقت بذاری چیزایی ک حس میکنی ضعف داری و فیلم ببینی

.