2777
2789

بچها قیمت همون‌طور که میدونید خییلی بالاست ، دیگه گدا شدم

یه زیست و شیمی  یازدهم می‌خوام ، همه رو دارم 

اینارو دارم ولی زیست چاپ ۹۹ عه بکار نمیاد می‌خوام جدیدتر بگیرم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

برو انقلاب 

حسابی بگرد زیاده گیرت میاد

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو انقلاب حسابی بگرد زیاده گیرت میاد

خواهر ما تو شهرمون چیزی به اسم انقلاب نداریم 

کتابفروشی هم به زور گیر میاد 😂🤣

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
ببین برو تو دیوار بگرد فقط حواست باشه به تاریخ چاپ و تمیزی کتاب

پیدا کردم ۱۴۰۵ میداد۶۰۰ که خوب بود 

ولی هزینه پست میشه ۱۳۰ تومن که باز همون قیمت رو جلد در میاد 

خواهر ما تو شهرمون چیزی به اسم انقلاب نداریم کتابفروشی هم به زور گیر میاد 😂🤣

ای بابا😂😂

برو سایت کتابفروشی های آنلاین انقلاب 

وایسا اسمشو الان بهت میگم خودم همیشه میرم اونجا اگه خواستی آنلاین سفارش بده

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

ن منظورم اینه اگه واسه سال آینده میخوای من میتونم بعدکی کنکورم بدم بها

عه جدی

ای بابا😂😂برو سایت کتابفروشی های آنلاین انقلاب وایسا اسمشو الان بهت میگم خودم همیشه میرم اونجا اگه ...

آره تورو خدا چندتا پیج بهم بده 

عه جدی

بله برو تاپیک اهدای کتاب درسی دوتاست تویکی اسم کتابامو نوشتم ببین درخواست دوسی بده اگه موجوده بودن میدم بهت بعد تیر

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

بله برو تاپیک اهدای کتاب درسی دوتاست تویکی اسم کتابامو نوشتم ببین درخواست دوسی بده اگه موجوده بودن م ...

مرسی 

حالا فعلا پیج میشه بهم بدی چون من وقت زیادی ندارم