خودشون میگن حالا مگه پسر نداره تاج و تختش بدون وارث میمونه؟ حس نمیکنید این پیشفرض که زن نمیتونه صاحب تاج و تخت بشه از عقاید شما که مثل هموناست میاد؟
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عجیبی داستان اینه کسی که دختر دوس داره هر کاری میکنه برا دختر میشه خوب و روشنفکر ولی کسی که پسر دوس ...
اره همه میان میگن به به چه انتخاب خوبیو و انشالله موفق باشی و .. البته حق هم میدم
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
دقیقا چون پدر و مادرش زود شوهرش دادن و ازش متنفر بودن معلومه این تفکر پسر دوستی هم به ایشون منتقل شد ...
من ازدواج نکردم
از قدیم وندیم پسر داشتن خیلی مهم بوده خوشبختانه این تفکرات داره کمتر میشه وتفاوتی بین پسر ودختر نیست ...
قدیم از پادشاه تا کشاورز پسر نیاز داشتن واقعا
پس زود برو تغییر جنسیت بده لازم نیست وقتی از جنسیت زن متنفری تحملش کنید الان علم پیشرفت کرده شماره ح ...
باز میگی متنفر باز میگی متنفر باز داری میگی متنفر
جنس زن هر چی باشه چون خودمون خانم هستیم بهترین هست ما بهترین هستیم عاشق خودمون باشیم
این طرز فکر درستی نیست چون من پرایدم پس پراید بهتر از بنزه ... البته نمیخوام زن رو به پراید و مرد رو به بنز تشبیه کنما میخوام طرز فکر اشتباهو بگم
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
نه درست گفتم چون یمدت سلطنت طلب ها داشتن یقه جر میدادن برای نور پهلوی میگفتن اون میشه ۳۸ امین پادشاه زن تو تاریخ ایران 😂
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی