2777
2789

من اخلاقم اینطوریه ک هر ویژگی مثبتی از کسی ببینم شده حتی جلو شوهرش ازش تعریف میکنم ،مثلا مهمونی برم خونه جاریم غذاش خوشمزه باشه میگم خ خوشمزه بود 

امروز ظهر داشتم میرفتم خونه مادر شوهرم یکم قرمه سبزی از غذای ظهر گذاشته بودم کنار ببرم اونجا برا خواهرشوهر کوچیکه م چون دوس داره ،برادرشوهرمم از دیروز از شهرستان اومده بودن اونجا بودن ،من قرمه سبزیو ک دادم مادرشوهرم ،برادر شوهرم گف ایول قرمه س منم میخوام اومد بخوره یهو زنش با ی حالت عصبانیت گفت مگه تو مرغ نخوردی ،شوهرش گفت باز گشنم شده خب چته بیا تو هم بخور ،داشت میخورد ازش یهو گفت هووومم خوشمزه هم هست ،بعد اینجاش جالبه ک جاریم یهو با ی حالت عصبانی اومد گفت کو بده ببینم چطوره ی قاشق خورد گفت همچی خوشمزه هم نی ک چته انگار نخورده ای 🤣🤣🤣

بخدا بحث این نیست ک بخوام بگم مثلا من خ دستپختم خوبه ،از حالت چهره و عصبانیت و رفتار جاریم خ تعجبم کردم حالا اگه من بودم اگه معمولی هم بود غذاش میگفتم به به چ خوشمزه 😂 بابا ی غذاس دیگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون طبیعت همینه . همیشه خوب و بد هر دو با هم بودن . هیچ وقت همه انسانها خوب نبودن هیچ وقتم همه بد نبودن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم دقیقا عین توم یبار عذا پخته بودم زن داداشم هم بود خونمون غذا رو نخورده با بوس خنده گفت خوشمزه اش  شوهرم گفت هنوز نخوردی که با خندهه هرررررررر هررررر بعضیا بیشعورن بعد یجوری خودشو گرفت که نه خوشمزه نیست الکی گفتم 

منم دقیقا عین توم یبار عذا پخته بودم زن داداشم هم بود خونمون غذا رو نخورده با بوس خنده گفت خوشمزه اش ...

حالا جالبع مردا ب من بیشتر جذب میشن و از اخلاقم خوششون میاد چون آب زیر کاه و حسود نیستم