2777
2789

با شغلش و نبودن هاش کنار نمیام ! من وابسته ام باید همسرم کنارم باشه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شغلش داره اگر مجبور باشه که ماموریت‌های چند هفته‌ای تا چند ماهه بره احتمالاً نه قبول نکنم

در غیر این صورت از نظر شغلی مشکلی نمی‌بینم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اگه شخصیتش ارزششو داشته باشه کارشو فاکتور میگیرم

یمدت دوری بنظرم خیلیم خوب هست هم قدر همو بیشتر میدونین هم اون تایمی که به تنهایی نیاز دارید تامین میشه هم جایی نیست که نگران خیانتش باشی

نه اصلا 

دیر به دیر می بینیش 

موقع بارداری ،زایمان ،بچه داری ،بیماری ،بهش نیاز دار ی و پیشت نیست ،

خیلی سخته 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

شنیدم درآمد دلاری دارن و درآمدشون بالاست ولی خب چندین ماه ممکنه ماموریت هاشون طول بکشه و خونه نباشن

به خودت بستگی داره اگه با نبودن طولانی مدت مشکلی نداری قبول کن(البته به شرط اینکه تو سایر مسائل تفاهم داشته باشید)

من درونگرام، از خدامه شوهرم کنارم نباشه همیشه، 

اصلا هیشکی نباشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.